Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru o studentă. Au împărțit scena și au avut cariere de succes

Ultima actualizare:

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a 67 de ani, el a lăsat o amprentă profundă în lumea teatrului și cinematografiei românești. Cu toate acestea, puțini știu detalii despre viața sa personală, marcată de o poveste de dragoste care a schimbat cursul vieții sale.

Victor Rebengiuc. Foto: arhiva.
Victor Rebengiuc. Foto: arhiva.

Dragoste la prima vedere între Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț

În 1965, pe platourile de filmare ale filmului „Pădurea Spânzuraților”, Victor Rebengiuc a întâlnit-o pe Mariana Mihuț, o tânără studentă pasionată de teatru. Întâlnirea lor a fost marcată de o conexiune instantanee și profundă, o dragoste la prima vedere. Cei doi nu știau atunci că erau și vecini de bloc, un detaliu care părea să le sugereze că destinul le rezervase ceva special.

La acea vreme, Victor Rebengiuc era căsătorit cu Anca Verești, prima sa iubire, pe care o cunoscuse în primul an la Institut. Însă, întâlnirea cu Mariana Mihuț a fost atât de puternică încât a schimbat totul pentru actor. În fața unei astfel de iubiri, el a decis să își părăsească soția pentru a fi alături de Mariana. Această decizie a marcat începutul unei noi etape în viața sa, atât personală, cât și profesională.

Un parteneriat de succes

Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț nu doar că au devenit parteneri în viața personală, dar și pe scenă. Actorii au împărțit scena în numeroase spectacole și au avut cariere de succes în teatru și film. Cuplul a avut o influență semnificativă în lumea artistică din România. Au jucat împreună în multe piese de teatru, construind o chimie inconfundabilă pe scenă, care a fost admirată de public și critici deopotrivă.

În viața personală, cei doi au fost un exemplu de stabilitate și iubire. În 1992, și-au sărbătorit dragostea în fața altarului la Biserica Stavropoleos. Legătura lor a fost solidă și inspiratoare, iar împreună au avut un singur copil, Tudor, care acum are 48 de ani.

Contribuția lor în teatru și film nu a trecut neobservată. În mai 2022, la Gala Premiilor Gopo, Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț au fost recunoscuți pentru contribuția lor semnificativă în lumea artistică românească.

Ultimul rol al lui Victor Rebengiuc

Recent, Victor Rebengiuc a surprins lumea teatrului anunțând că rolul pe care îl interpretează în spectacolul „Tatăl” va fi ultimul din cariera sa. 

Cariera sa se întinde pe parcursul a 67 de ani, timp în care a interpretat numeroase roluri memorabile. De-a lungul timpului, Rebengiuc a subliniat că profesia sa este o responsabilitate imensă. El se vede nu ca un proprietar al scenei, ci mai degrabă ca o slugă a teatrului, un actor dedicat care se supune legilor teatrului și încearcă să înțeleagă și să redea cât mai autentic personajele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net