Ada Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World, vizitată de Iulia Vântur în India! Cele două, superbe și impecabile, la pătrat

Iulia Vântur și-a uimit plăcut fanii din social media cu una dintre cele mai recente postări în care apare alături de Ada Maria Ileana, tânăra în vârstă de 26 de ani care a reprezentat România la ediția cu numărul 71 Miss World. În ce ipostaze au apărut cele două românce, vezi din clipul video de mai jos. 

Ada Maria Ileana și Iulia Vântur / foto: social media
Ada Maria Ileana și Iulia Vântur / foto: social media

Pe Iulia Vântur o cunoaște o lume întreagă, mai ales după ce a devenit iubita actorului Salman Khan. Alături de ea apare una dintre cele mai frumoase femei din România - Ada Maria Ileana, care recent a pierdut titlul care a consacrat-o. 

Iulia Vântur, sprijin de nădejde pentru Ada Maria Ileana 

Într-un clip video postat pe TikTok, fosta vedetă de televiziune se afla în India, pentru a o încuraja pe Ada Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World. Cele două au avut ceva de spus pentru cei de acasă: 

„Sunt încantată să fiu aici și sunt fericită că mă susții!”, a spus Ada. 

La rândul ei, Iulia Vântur i-a mulțumit pentru performanța de a pune România într-o astfel de lumină: „Mulțumesc mult, Ada, pentru că ai făcut ca asta să fie posibil pentru România!”.

„Este o onoare pentru mine să fiu reprezentanta României la Miss World. Este ceva pentru care am lucrat foarte mult timp, deoarece nu este doar despre rochii frumoase, despre a fi frumoasă, este mai mult decât atât!”, a mai spus aceasta. 

Ada Maria Ileana, prima declarație după ce a pierdut titlul „Miss World” 

După o perioadă de 6 ani de absență, România a fost din nou reprezentată la Miss World de Ada Maria Ileana, sâmbătă, 9 martie, însă a pierdut titlul în fața unei tinere din Cehia, Krystyna Pyszková.

Cu toate acestea, a dorit să transmită un mesaj în social media prin intermediul căruia să le mulțumească tuturor pentru susținerea oferită. 

„Momentele se transformă în amintiri – și ce călătorie memorabilă am avut la Miss World! A fost o bucurie și o onoare să reprezentăm din nou România, țara noastră dragă, la Miss World după 6 ani de absență. Bineînțeles, nu se termină aici, deoarece îmi continui activitatea la Investitori în visuri. Sunt încântată să vă anunț că cea de-a 3-a ediție a show-ului meu de modă caritabil va avea loc în curând! Trebuia să aibă loc, ca de obicei, pe 9 martie, dar am amânat-o pentru a putea fi aici, în India.

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit pentru a face acest lucru posibil! Mulțumiri speciale pentru familia Verma, Iulia Vântur, Consulatului Român în Mumbai pentru sprijinul lor generos cât timp m-am aflat aici, în India. Mulțumesc tuturor sponsorilor mei, antrenorului meu, echipei video, asistenta mea de social media și cea mai bună prietenă, familiei mele, prietenilor și iubitului meu. Și vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele, comentariile și susținerea continuă care mi-au alimentat încrederea și pasiunea în timpul participării mele la Miss World!

Vă sunt recunoscătoare tuturor și plec cu inima plină de bucurie și mândrie! Noi suntem echipa României!”, a transmis Ada Maria Ileana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net