Adda, în doliu. Anunțul trist al solistei: «Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile»

Ultima actualizare:

Adda (30 de ani) trece prin momente grele după decesul bunicului ei, omul căruia i-a dedicat un ultim omagiu pe pagina ei de Instagram. În dreptul unui filmuleț în care Tata Sandu se joacă alături de nepot, fiul Addei, solista a scris un mesaj emoționant.

Adda este în doliu. Foto: Instagram
Adda este în doliu. Foto: Instagram

"Dragă Tata Sandu! Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă curajul. Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile. Dragostea de țară, dragostea față de folclor și cântec. Mă bucur că m-ai văzut mireasă, și sunt atât de MÂNDRĂ că îți port numele, atât eu cât și strănepotul tău, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin în lumină!", este mesajul trist, al Addei.

An greu pentru Adda

Adda a avut un an complicat, după ce a fost diagnosticată cu o infecție de temut. În luna februarie, Adda a aflat, după un an şi jumătate de investigaţii medicale și tratamente administrate greșit, că are în corp două bacterii periculoase: bartonella și borellia. Acum este pe tratament, s-a retras din viața publică pentru a avea grijă de sănătate și își ține fanii la curent, pe rețelele sociale, cu lupta pe care o duce.

 "Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor: pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei", povestea Adda.

Zilele trecute, solista a mai avut un motiv de supărare. Ea a anunțat pe Instagram că mai multe firme se folosesc de imaginea ei, ilegal, pentru a promova diverse produse de slăbit. "Este foarte grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt ptomovate pastile de slăbit și ceaiuri"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net