Adda ar fi putut să moară din cauza diagnosticului greșit. Ce a salvat-o: «Nu mai eram acum aici»

Adda trece prin una din cele mai grele perioade din viața sa. Artista de 30 de ani a fost diagnosticată, după aproape doi ani de umblat pe la doctori, cu boala Borelia Lyme. Din nefericire, din cauza faptului că a stat fără tratament atât de multă vreme, Adda ar fi putut chiar să moară. Un singur lucru a salvat-o pe solistă.

Adda a avut de tras din cauza bolii nediagnosticate la timp foto: Instagram
Adda a avut de tras din cauza bolii nediagnosticate la timp foto: Instagram

Invitată la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Adda a vorbit despre diagnosticul crunt primit de la medici, dar și despre timpul în care doctorii au crezut că are alte probleme de sănătate. Din cauza faptului că boala nu a fost corect identificată din timp, aceasta a ajuns într-un stadiu destul de avansat. Artista a explicat că singurul lucru care a salvat-o de la moarte a fost decizia ei de a scoate din regimul său anumite almente și de a lua vitamine și suplimente care să o ajute pentru problemele pe care credea inițial că le are. 

”Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine”, i-a spus ea lui Răzvan Simion.

Momentul în care Adda a decis să se testeze pentru Lyme

Adda a mai povestit că momentul în care a decis să se testeze pentru Borelia Lyme a fost cel în care i-a amorțit piciorul pe ambreiaj. Nu a fost singurul moment în care a avut acest gen de problemă: când a filmat clipul pentru piesa ”Paranoia”, Adda nu își simțea jumătate de față. 

”Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat ”Paranoia”, nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine”, a mai adăugat Adda.

Adda: ”Simt că, sufletește, sunt vindecată 90%”

Deși perioada este un grea, Adda a recunoscut că este optimistă și că vrea să lupte pentru a se vindeca. 

”Nu vreau să plâng, e dimineață, m-am machiat frumos. Dar nu e de plâns, acum simt că trăiesc cu adevărat. Mă bucur de absolut tot. Vreau să fac muzică frumoasă. Și sunt convinsă că mă voi vindeca. I-am pus numele Goguț chestiei asta din mine. Așa am simțit eu. La început, vorbeam cu el. Acum îl ignor. Sunt pregătită să mă vindec din toate punctele de vedere. Eu simt că, sufletește, sunt vindecată 90%.”, a concluzionat Adda. 

Ce tratement urmează Adda

Adda a anunțat în luna februarie că, după aproape doi ani de chin, a fost diagnosticată cu Borelia Lyme. Acum, solista, care a mai spus că nu va mai fi la fel de activă pe scenă, urmează un tratement. Adda ia 26 de pastile pe zi, iar apoi va face injecții timp de 18 luni.

Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine”, a spus Adda, despre boala sa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net