Adela Popescu, cucerită de o destinație din România. Vedeta le recomandă tuturor acest loc: „Simți că poți să te îmbraci oricum”

Adela Popescu s-a dovedit a fi extrem de pasionată de călătorii. Vedeta aproape că a făcut înconjurul lumii alături de familia sa, însă o singură destinație i-a cucerit inima. Și da, spre surprinderea multora, locul se află în România.

Adela Popescu adoră să meargă în Vama Veche
Adela Popescu adoră să meargă în Vama Veche

Adela Popescu: „În Vamă mi se pare că ai sentimentul că poți să faci orice”

Adela Popescu este mereu activă în mediul online, acolo unde îți ține fanii la curent cu tot ceea ce face, iar uneori le împărtășește chiar și recomandări atunci când vine vorba despre diverse lucruri. De data aceasta, prezentatoarea TV a vorbit despre o destinație pe care o adoră, și pe care o alege ori de câte ori are ocazia.

Soția lui Radu Vâlcan susține că nimic nu se compară cu Vama Veche. Locația de la malul mării are o frumusețe deosebită și le oferă turiștilor tot confortul de care au nevoie. Vedeta s-a declarat extrem de mulțumită de stațiune și a mărturisit că există o listă lungă de lucruri care o atrag pe litoral.

„Simți că poți să te îmbraci oricum, să te porți oricum pentru că oricum Vama aia a văzut chestii mult mai grele. (…) În Vamă, când tu știi ce s-a întâmplat pe acolo și ce au făcut oamenii, nici nu mai contează. În Vamă mi se pare că ai sentimentul că poți să faci orice”, a mărturisit Adela Popescu pentru Wowbiz.

Adela Popescu deține un hotel în Vama Veche

Adela Popescu și-a deschis chiar și o afacere la malul mării. Împreună cu soțul ei, familia Fodor, dar și cu familia Ginei Pistol, au pus bazele unui hotel chiar în Vama Veche. Hotelul are 14 camere, o zonă de servit masa, dar și o piscină pentru oaspeți.

Totul a fost amenajat cu gust, camerele fiind dotate cu toate facilitățile necesare turiștilor, de la TV până la pătuțuri pentru bebeluși. Ei bine, cei care vor să se cazeze la hotelul vedetelor în acest sezon, trebuie să știe că o noapte de cazare în luna august costă 950 de lei, iar în septembrie prețurile scad până la 600 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net