Adevărul despre cea mai populară melodie a lui Fuego - Împodobește, mamă, bradul

Fuego cântă cea mai cunoscută melodie a lui, “Împodobeşte, mamă, bradul”, de 20 de ani. Artistul povesteşte cum a ajuns sa cânte şi mai ales să compună melodia care lui i-a adus atâta popularitate, de-a lungul timpului. 

image
Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști români

Paul Surugiu-Fuego (46 ani) este un artist complet. Cântă, compune, prezintă emisiuni la radio şi la televiziune, dar a jucat şi în scenete. Totuşi, popularitatea cea mai mare i-a adus-o melodia “Împodobeşte, mamă, bradul”, pe care a compus-o în timp ce se întorcea de la un spectacol. Datorită ei, dar şi a turneelor de colinde din preajma Sărbătorilor de Crăciun, a devenit unul dintre regii colindelor de la noi. An de an, cântăreţul a adus pe scenă şi în casele oamenilor, această piesă.

Adevărul despre celebra piesă „Împodobește, mamă, bradul!”

„Na, poftim... Împodobeşte, Fuego, bradul! Şi când te gândeşti că piesa asta mi-a adus atâta popularitate, spre disperarea multora ... Cântecul acesta simplu şi sincer l-am compus acum 20 de ani, în drum spre Bucureşti, venind de la Piatra Neamţ şi e un fel de «must-have» al Crăciunului!”, spune el. În videoclipul piesei au filmat Irina Loghin şi Gheorghe Turda, pe post de părinţi ai artistului. De aceea, dar şi pentru că a cântat mult timp în duet cu Irina Loghin, mulţi au crezut la început că el este băiatul celebrei interprete de muzică populară.

„De la ea am învăţat că e important să-i asculţi pe cei care te iubesc, să le fii aproape şi să încerci să laşi acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie şi tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci”, spune Fuego despre Irina Loghin. Însă, în copilărie, artistul nostru împodobea bradul cu mama sa, Eugenia Surugiu, pe care o serbează în fiecare an cu o săptămână înainte de Crăciun.

image
Paul Surugiu este fără doar și poate un artist iubit

„Mama şi-a pus viaţa în slujba mea şi eu sunt cea mai puternică realizare şi satisfacţie a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiţionat şi m-a educat de aşa manieră încât să nu sufăr prea tare în viaţă! Mama este un om plin de umor, cu spirit critic şi multă omenie! Ei îi datorez totul şi parcă am impresia că nu i-am mulţumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Ii doresc tot binele posibil şi să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea!”, susţine Fuego.

De Crăciun, pe scenă

Interpretul se află în turneul de colinde până pe 27 decembrie. Pe 23 decembrie este la Iaşi, apoi la Roman, în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, la Călăraşi, pe 26 la Constanţa, iar pe 27 decembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti!

„Mă simt tare bine în concertele acestea din luna decembrie. Parcă-mi revin şi parcă încep să reînţeleg care-i sensul meu şi care-i menirea unui artist, în general, aceea de a bucura şi de a face oamenii să se deconecteze câteva ore de la viaţa lor şi să fie părtaşi ai poveştii pe care tu o oferi. Şi e aşa frumos să vezi publicul care abia aşteaptă să revină la normalitate, care e dornic de concert, de muzică, de interacţiune. Asta mi-a lipsit cel mai mult în pandemie, iar acum, în acest turneu naţional, emoţiile se dublează, pentru că întâlnirea vine după o pauză şi pentru că simt dorinţa tuturor de a ne ferici împreună de magia Sărbătorilor!”, spune Fuego. De Revelion a pregătit numeroase surprize la TVR 2!

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
57511005 403 jpg
Mircea Geoană Foto Captura video FB
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj