Adina Alberts a câștigat la Bruxelles procesul împotriva firmei de măști medicale care s-a folosit de numele ei: „Ei m-au dat pe mine în judecată”

Medicul estetician Adina Alberts a dat în judecată o firmă de măști medicale care a profitat de numele și reputația ei. Episodul cu pricina s-a desfășurat în perioada pandemiei, iar vedeta a avut recent de câștigat. 

Adina Alberts / foto: Social media
Adina Alberts / foto: Social media

Pe pagina personală de Facebook, medicul Adina Alberts și-a anunțat fanii cu privire la victoria recentă de care a avut parte în urma procesului cu firma de măști care s-a folosit de numele ei. 

Adina Alberts: „O nesimțire extraordinar de mare”

În perioada pandemiei, medicul Adina Alberts s-a aflat în vizorul publicului și al restul medicilor din cauza postărilor sale controversate cu privire la COVID 19. La acea vreme, medicul estetician s-a confruntat cu un episod neplăcut, atunci când a aflat faptul că o firmă de măști medicale s-a folosit de numele ei pentru a crea un brand. 

„Dragii mei, în acea perioadă (n.r. pandemia) a apărut în România niște întreprinzători cu o firmă mititică, undeva în nordul țării, dar cu niște pile și relații enorme, și au început să fabrice măști utilizând brand-ul doctor Alberts (...)

Acești oameni, utilizându-mi numele, reputația și calitatea mea de medic, au făcut miloane - zeci, dacă nu sute de milioane în patru ani. O nesimțire extraordinar de mare. 

Această companie și-a înregistrat marca Dr. Albert în Europa și n-a vândut nici măcar o mască în Europa. Pentru că în România eu aveam marcă înregistrată - marca mea înregistrată Dr. Albert exista și funcționa, de aceea n-a putut să o înregistreze în România. 

S-au dus și au înregistrat marca în Europa, la EUIPO și, pentru că nu am fost suficient de vigilentă la vremea aceea, au funcționat cu acea marcă. Acest organism internațional EUIPO a dat sentința: au desființat marca, motivând că a fost rea voință și impostură prin utilizarea reputației acestei persoane publice, utilizând numele, calitatea, profesia și calificarea pe care o are, într-un proces de comerț. 

Desființați și voi măștile Dr. Alberts, nu le mai cumpărați. Nu vor mai exista în scurt timp, probabil că își vor schimba numele. Asemenea impostură este de neacceptat. Asemenea mizerie de business, să faci un astfel de... 

În România un astfel de proces nu ar fi avut câștig de cauză, din păcate. Sunt 4 procese oprite în loc pentru că așteptam de la nivelul european decizia. Și aceasta a venit. Imaginați-vă că anul trecut impostura a mers atât de departe încât ei m-au dat pe mine în judecată pentru că folosesc numele de Dr. Albert - cu un „s”, sau fără „s”, este fix același lucru din punct de vedere al drepturilor de autor și al OSIM-ului. Ei m-au dat pe mine în judecată că le folosesc marca. Deci eu ce puteam să fac, să nu mai îmi spun numele pe unde merg?”, a explicat vedeta într-o postare pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (43) jpg
savuica jpg
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
image
actualitate.net
image
actualitate.net