Cum să ai un păr frumos, des și sănătos. Secretele dezvăluite de Adina Alberts: „Cumpărați de la plafar”

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim un păr frumos. Efectul pe care părul îl are pentru încrederea în sine nu trebuie subestimat, iar chiar dacă vom apela la nenumăratele produse din comerț care ne promit un păr spectaculos, ele pot să nu aibă efectul dorit de noi. Ei bine, expertul Adina Alberts ne oferă un sfat util pentru a avea un păr superb!

Expertul în beauty Adina Alberts ne oferă un sfat foarte util și ușor de pus în practică, pentru a ne putea mândri cu un păr frumos! Potrivit unei postări făcute de aceasta pe rețeaua de socializare TikTok, tot ce ne trebuie sunt câteva produse naturiste, pe care le putem cumpăra cu ușurință!

„Ne dorim să avem păr des, păr frumos, păr lung, păr sănătos. Există tot felul de soluții în farmacii care ne pot ajuta. Eu vă dau alte ponturi. Am experimentat destul de multe produse, am și eu aceeași problemă, îmi doresc același păr pe care toată lumea și-l dorește și vreau să păstrez calitatea părului meu cât mai mult timp”, ne spune Adina Roberts.

Cum putem avea un păr frumos doar cu produse naturiste

Potrivit acesteia, primul lucru la care putem apela este rădăcina de brusture, alături de salvie!

„Prima combinație este dintre o rădăcină de brusture, pe care o cumpărați de la plafar, un pachet de salvie, la fel. Plantă uscată pe care o cumpărați de la plafar și o sticlă de alcool medicinal de 500 de mililitri”, explică experta.

„După care trebuie să luați un borcan unde puneți ambele pachete cu plante, amestecați și adăugați alcool medicinal până se umple borcanul. Trebuie lăsat la macerat cel puțin 15 – 20 de zile”, mai explică Adina Alberts.

Potrivit acesteia, produsul format trebuie folosit odată sau de două ori pe săptămână, pentru a masa foarte intens rădăcina firului de păr. Experta ne spune că ar trebui să observăm destul de rapid apariția unor fire de păr fine și mici.

Iar un alt truc recomandat de aceasta este folosirea semințelor de in!

„A doua variantă este folosirea semințelor de in. Se face acea gelatină prin fierbere pe care o folosim atât pe păr, cât și pe scalp, cât și pe ten pe gât, pe mâini, oriunde, pentru că hidratează”, explică Adina Alberts.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net