Adina Postelnicu și fetița, probleme de sănătate

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Postelnicu, componentă a trupei Heaven, a fost infectată pentru a doua oară cu COVID! Atât ea cât și fetița sa, Zaynab Maria, au aflat că au virusul SARS-COV2 cu câteva ore înainte de a pleca în vacanță în Turcia. Din cauza acestei infecții, vedeta și iubitul său, Glance, au fost nevoiți să își anuleze sejurul. Decizie care le-a afectat și bugetul familiei, bineînțeles!

Adina Postelnicu, planuri anulate, bani pierduți și cu sănătatea în pioneze din cauza COVID!

Adina de la trupa Heaven le-a dezvăluit reporterilor de la Click! că a avut pentru a doua oară COVID! Lucru care i-a determinat să anuleze vacanța din străinătate.

Vezi și: Gestul pe care Adina de la Heaven îl face în memoria tatălui: "Glance a avut ideea, am depus deja un dosar pentru fonduri"

„Am avut COVID, din nou, în urmă cu o lună și jumătate. Când m-am infectat a doua oară am crezut că am răcit de la aerul condiționat. Seara aveam avion să plecăm în Turcia, dar pe la ora 18:00, fiică-mea a făcut febră.

Am fost atunci la medic, pentru că nu puteam să plec cu copilul așa, și am aflat că avea COVID. Am fost testată atunci și eu și m-au găsit pozitivă, fapt pentru care ne-a încurcat și puțin vacanța.

Am stat acasă o săptămână, iar următoarea săptămână am plecat. A trebuit să luăm din nou bilete de avion și tot așa. Din fericire, am reușit să recuperăm banii pentru hotel, dar biletele de avion le-am plătit din nou, ne-au costat 500 de euro”.

Mai vezi și: Cum a trăit Adina Postelnicu despărțirea de Glance. Solistul a avut coronavirus și a stat izolat

Adina Postelnicu, siluetă de vis după ce a devenit mămică!

Frumoasa mămică ne-a mai mărturisit și cum a reușit ea să revină la formele inițiale după naștere. Ea a fost prezentă la o prezentare de modă atipică, unde modele au fost Carmen Tănase, Monica și Luminița Anghel, dar și alte vedete.

„Mă simt ca o prințesică îmbrăcată într-una dintre ținutele Cerei Mihăilescu, dar cred că mă prinde ținuta. Acum sunt la fel ca înainte de sarcină. Mi-am revenit și am ajuns la greutatea de dinainte.

Am alăptat-o pe cea mică până la 2 ani și 4 luni și am mâncat mai mult decât ar fi fost normal. Mi-am revenit cu greutatea după ce am făcut prima dată COVID și a fost nasol, iar asta din cauză că nu am putut să mănânc vreo săptămână și atunci, într-un final, am reușit să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte de sarcină .... 53 de kilograme. Am reușit să slăbesc vreo 5 kilograme”, a declarat Adina Postelnicu, pentru Click!.

Iată și: Diana Bulimar, Elena Ionescu și Adina Postelnicu s-au "tunat":"Am fost uimită de cât de bine arată năsucul"

Adina de la Heaven își mai dorește un copil

Artista ne-a mai dezvăluit și faptul că atât ea, cât și iubitul său, Glance, sunt foarte fericiți în rolul de părinți.

„Îmi mai doresc un copil, dar sunt puțin speriată, pentru că nu știu dacă aș putea să îmi împart dragostea. Nu știu dacă aș avea de unde să mai dăruiesc, dar dacă o să mai vină un copil o să fie bine venit în familia noastră.

Glance este foarte implicat în creșterea fetiței. Își iubește copilul foarte tare. Pot spune că sunt o norocoasă. A venit acest copil ca o minune de la Dumnezeu, când nu mai credeam că mai pot face copii, pentru că aveam și 40 de ani, avusesem și niște probleme de sănătate, o tumoră, cu un singur ovar și uite că dacă Dumnezeu vrea să facă ceva face.”, a declarat Adina, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net