Adrian Cristea, invitatul surpriză de la ziua Denisei Nechifor! Au pozat ca o familie! „Nu credeam să mă simt așa la 40 de ani”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Denisa Nechifor a dat chef mare, la împlinirea celor 40 de ani. De la petrecerea cu peste 100 de invitați nu a lipsit fostul iubit, Adrian Cristea. Denisa, „Prințul” și fiica lor, Rania, au pozat, din nou, ca o familie fericită!  

Denisa Nechifor a împlinit, sâmbătă 9 martie, 40 de ani, prilej cu care a fost sărbătorită cu fast de familie și de prieteni. 

Dacă tot a făcut o vârstă rotundă, Denisa a dat un chef pe măsură, sâmbătă seară, la un club exclusivist din Capitală. Spre surprinderea Denisei, s-au strâns mai bine de 100 de persoane la petrecere, rude și prieteni foarte buni din showbiz.

Chef cu peste 100 de persoane la club! Adi Cristea și Cristan Boureanu nu au lipsit 

Surpriza mare a venit, însă, din partea fostului iubit, Adrian Cristea, care nu a ratat invitația la petrecere, mai ales că la chef s-a aflat și Rania, fiica lor superbă, care la 15 ani arată trăsnet și de care fotbalistul este foarte apropiat, în ultima vreme.

Cei trei au pozat ca o familie fericită și de această dată. Denisa a fost o răsfățată, a primit foarte multe flori, s-a dat cu artificii la miezul nopții, iar tortul sărbătoritei a avut patru etaje, ca la nuntă. 

Cristian Boureanu s-a numărat și el printre invitații la ziua Denisei.

Denisa Nechifor: „Mai avem și azi o petrecere în familie”

Contactată de Click!  a doua zi, după chef, Denisa ne-a mărturisit că s-a simțit ca o regină la ziua ei. 

„Mă simt minunat! E o perioadă super frumoasă, nici nu mă așteptam să fie atât de frumoasă perioada asta de 40 de ani! 

Am avut lângă mine oameni cu care am interacționat de-a lungul timpului. A venit familia mea și mă bucur foarte mult. Astăzi o să mai avem o mini petrecere, aseară la fel am avut un grătar, cu focuri de artificii. 

Am închiriat o parte dintr-un club, până la urmă s-au strâns peste 100 de persoane. A fost și Rania cu mine, pentru prima dată la o petrecere într-un club, noaptea. Bineînțeles, a venit și tatăl ei, pe care eu l-am invitat.

Au fost prieteni de-ai mei de la Iași, prieteni din afara țării, din Germania, din Dubai. Am primit foarte multe flori. O să-mi fac și eu un cadou pe sufletul meu, pentru că în continuare am de gând să iau o pauză și să mă plimb foarte mult anul acesta”, a declarat Denisa Nechifor, pentru Click!

Fotbalistul Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând o fetiță superbă, Rania, acum în vârstă de 15 ani.

Cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net