Cum le-a sedus „Prințul” pe cele mai frumoase femei din România. Adrian Cristea și-a dezvăluit secretul

În 2017, jucătorul român de fotbal, Adrian Cristea (39 de ani), s-a retras din activitate. Un adevărat „Don Juan” de România, el s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, printre care Bianca Drăgușanu, Denisa Nechifor și ultima sa relație, Andreea Roșca. Cum le-a sedus fostul fotbalist?

Cum le-a sedus „Prințul” pe cele mai frumoase femei din România / Foto: Arhiva Click!
Cum le-a sedus „Prințul” pe cele mai frumoase femei din România / Foto: Arhiva Click!

„Prințul”, așa cum a fost supranumit fostul mijlocaș, a avut iubite extrem de frumoase, de-a lungul timpului. Adrian Cristea a fost într-o relație serioasă cu Denisa Nechifor, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de nouă ani și cei doi au o fată în vârstă acum de aproape 15 ani. Au ales să meargă pe drumuri separate la scurt timp după ce au devenit părinți, dar au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Cea mai recentă relație a fost cu Andreea Roșca, o tânără din Cluj-Napoca, pasionată de sport și călătorii, absolventă de Drept. Aveau planuri de căsătorie și voiau să devină părinți, doar că, după câteva luni, s-au despărțit. Adrian Cristea a oferit declaraţii fără reţineri despre cum a reuțit să le cucerească pe cele mai sexy femei din România. Care este secretul fostului fotbalist?

Adrian Cristea: „Bărbații ar trebui să respecte mai mult femeile”

„Îmi place femeia și ce reprezintă ea. Nu știu dacă am avut vreo regulă sau vreun șablon. Trebuie să știi să te porți cu o femeie, să o respecți, să ai educație. Să o faci să râdă. Dacă o faci să râdă, e jumătate cucerită.

Observăm acum în societate că e problemă din punctul ăsta de vedere, iar bărbații ar trebui să respecte mai mult femeile, să le prețuiască și aprecieze mai mult”, a spus Adrian Cristea, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, relatează digisport.ro.

Adrian Cristea a format un cuplu şi cu Bianca Drăguşanu, în urmă cu mai mulţi ani, relaţia lor fiind una cu scântei. De-a lungul carierei, fostul mijlocaș a jucat la Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB și Concordia Chiajna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net