Denisa Nechifor, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce i s-a părut atractiv la Adrian Cristea: „Și Bianca Drăgușanu l-a iubit”

Denisa Nechifor (39 de ani) și Adrian Cristea (39 de ani) au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul intern românesc. Relația lor s-a încheiat în urmă cu mai bine de un deceniu, dar toată viața îi va lega fiica lor, Rania. Chiar dacă demult au vieți separate, unii oameni nu pot uita faptul că s-au iubit cândva și dezgroapă trecutul. 

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea / foto: Social media
Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea / foto: Social media

Fiind o persoană activă în social media, fosta iubită a „Prințului” a primit o întrebare referitoare la relația cu tatăl fiicei sale. Denisa nu a ezitat să răspundă, așa cum a știut ea mai bine, într-o manieră elegantă. 

Curiozitățile oamenilor cu privire la picanterii din relația lor demult apusă persistă, astfel că Denisa a fost nevoită să țină piept unei întrebări legate de fostul iubit, cu care are o relație civilizată de dragul fiicei lor: 

„Sunteți interesantă! Ce a fost așa atractiv la Adrian Cristea? Și Bianca Drăgușanu l-a iubit! Mi se părea nesărat și insipid tipul! Iubirea e oarba”. 

Denisa nu a ezitat să răspundă, dimpotrivă, a ales să privească doar partea frumoasă a poveștii de iubire dintre ea și fostul fotbalist: 

„Vă mulțumesc pentru compliment! Mai știu eu ce era acum aproape 20 ani?! Din fericire, a fost cu noroc, am o fată minunată! O seară faină!”.

Adrian Cristea, prezent la aniversarea de 15 ani a Raniei 

Rania a crescut și a devenit o adevărată domnișoară, care își face părinții mândri la orice pas. În luna septembrie, ea a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Nu și-a dorit cadouri scumpe și extravagante, ci doar prezența tatălui său. Dorința adolescentei a fost poruncă pentru Denisa și Adrian, care au decis să-i fie aproape în acea zi importantă pentru ea. 

Adrian și Denisa, la ziua fiicei lor, Rania / foto: Instagram
Adrian și Denisa, la ziua fiicei lor, Rania / foto: Instagram

Rania nu și-a mai doriun party acum, pentru că anul trecut a avut un chef foarte mare, cu foarte mulți prieteni. Însă, au venit colegii ei acasă, pe la 12 noaptea, cu tort și cu confetti, ca să-i facă surpriză.

Așa că am decis, totuși, să facem o masă la un restaurant, una cu copiii, alta cu părinții. Dar, a fost ceva mai pe liniște, fără gălăgie.

Din fericire, ea e un copil bun, modest, nu prea vrea cine știe ce mari cadouri. Am fost, deja, în două vacanțe împreună, foarte frumoase. Ce și-a dorit ea în mod special, anul acesta, i s-a și împlinit. Mi-a zis: « Mami, dorința mea cea mai mare este să fii și tu, și tati, alături de mine, la ziua mea!» Adi a venit și el la party, ne-a fost alături.

Suntem foarte mândri de ea, ca părinți. Anul acesta, a intrat la Liceul Caragiale, acolo unde a făcut și clasele V-VIII. E un liceu de elită, cel mai bun și suntem cu toții foarte fericiți de realizările ei”, a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net