De ce s-a despărțit Denisa Nechifor de Adrian Cristea? Abia acum a recunoscut: „S-a strâns cu picătura…”

Au împreună o fiică superbă, iar mulți i-ar fi văzut alături pentru o viață întreagă! Denisa Nechifor a rupt tăcerea în ce privește despărțirea de tatăl fetiței ei, fotbalistul Adrian Cristea, zis și Prințul. 

Fotbalistul Adrian Cristea și Denisa Nechifor (39 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând o fetiță superbă, Rania, în vârstă de 15 ani. 

Cei doi s-au despărțit, însă, încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa și Adrian s-au cunoscut în urmă cu două decenii, pe vremea când fostul fotbalist, zis și Prințul, evolua pentru echipa de fotbal Poli Iași. 

Denisa a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o avut-o în trecut cu fostul fotbalist, dar și despre termenii în care s-a produs despărțirea lor la acea vreme, în podcastul lui Viorel Grigoroiu. 

„Eram mici, eram foarte mici. El a venit la București, eu nu puteam să vin în Capitală foarte des pentru că făceam facultate. Eu țin foarte tare la educație și la scoli, motiv pentru care le-am și făcut. 

El vroia tot timpul să fiu cu el aici, nu puteam. Era greu la Dinamo…eu aveam treaba mea. Chestii de viață, nimic foarte grav, care se adună însă, picătură cu picătură. 

Suntem despărțiți de 15 ani și jumătate, dar nu s-a pus niciodată problema să ne mai împăcăm”, a declarat Denisa Nechifor, în podcastul lui Viorel Grigoroiu

Denisa Nechifor: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”

Blonda a recunoscut că s-a îndrăgostit de Prinț, care ulterior a frânt multe inimi în show-biz, una dintre marile lui iubiri fiind chiar Bianca Drăgușanu. 

„Când l-am cunoscut pe Adi, eram cu un băiat care era foarte bine. L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic. 

Eu am fost cu Adi când era la Iași, foarte puțin când a venit la București. Viața mi-a demonstrat că am luat un băiat super simplu, în detrimentul unuia care avea tot ce trebuie, care era bine", a mai spus Denisa Nechifor, în cadrul podcastului „Tare de tot”. 

De ce nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Cristea? 

Ultima dată, Adrian Cristea (39 de ani) și fosta lui iubită, Denisa Nechifor, s-au afișat împreună la ziua fiicei lor, Rania, în septembrie, atunci când aceasta a împlinit 15 ani. A fost dorința expresă a adolescentei de a-l avea pe tatăl ei aproape. 

Denisa Nechifor a dezvăluit, însă, pentru Click! că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor. 

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, ne-a declarat Denisa Nechifor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net