Adrian din „Liceenii”, adevărul despre relația cu Ștefan Bănică. Ce s-a ales de cariera lui Dan Cociș: „Nu vreau să fac nimic complicat!”

Liceenii”, filmul românesc din perioada comunismului care a rămas și acum în memoria românilor i-a făcut cunoscuți pe mulți artiști ai zilelor noastre. Mihai (Ștefan Bănică Jr.) și Dana (Oana Sîrbu) au primit reputație și apreciere în lumea muzicală, însă ce s-a ales de Adrian (Dan Cociș) în toți acești ani? 

„Liceenii” / foto: Arhiva Click!
„Liceenii” / foto: Arhiva Click!

Filmul românesc din anul 1986, regizat de Nicolae Corjos și Mircea Plângău, a rămas și acum una dintre producțiile de suflet ale românilor. Filmul care spune povestea unui grup de liceeni care dau piept cu problemele specifice vârstei este revăzut și în prezent cu aceeași emoție și dorință. 

Ce s-a ales de Adrian din filmul „Liceenii”? 

Dacă apariția în film a reprezentat o ascensiune în carieră pentru Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu, pentru colegul lor, Dan Cociș, lucrurile au avut o altă evoluție. 

După mai bine de trei decenii de la terminarea filmărilor „Liceenii”, a venit momentul pentru Dan Cociș să materializeze primul său album muzical. 

„În toți acești ani, muzica m-a urmat mereu, niciodată n-am stat departe de ea”, a declarat Dan Cociș pentru Ego.ro.

Cu toate că este pasionat de muzică și a urmat o carieră în acest domeniu, Dan Cociș are alte gusturi muzicale, comparativ cu Ștefan Bănică Jr., colegul său de breaslă. 

„Stilul care mă definește este cel al baladelor pop, cu linii melodice ușor de reperat. Încă mă simt adolescent, liceean și prin muzica mea. Când iau chitara în brațe ori sunt la pian, realizez că, dincolo de anii și realizări, spiritul de liceean nu m-a părăsit. Și asta-i bine. Nu vreau să fac nimic complicat, doar muzică plăcută cu texte concise și simple, linii melodice fredonabile” - a mai spus Dan Cociș, pentru sursa amintită. 

A păstrat legătura cu Ștefan Bănică Jr. 

O mare curiozitate a fost referitoare la prietenia lui Dan Cociș cu Ștefan Bănică Jr. Acesta a mărturisit faptul că ani de zile a păstrat legătura cu fostul soț al Andreei Marin și, cu toate că s-au rărit ocaziile în care s-au văzut, orice revedere este plină de bucurie. 

„Mulți ani am vorbit cu Ștefan zi de zi. Talentul și tenacitatea sunt de admirat, dovadă locul său fruntaș în lumea artistică, pe care îl merită” - a conchis cântărețul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net