Ireal! Pentru ce sumă au acceptat Ștefan Bănică și Oana Sârbu să joace în Liceenii? Câți bani au primit, de fapt

Ultima actualizare:

Nu este deloc o exagerare să spunem că „Liceenii” este unul dintre cele mai îndrăgite și faimoase filme românești, din toate timpurile. Ei bine, deși a devenit un adevărat simbol pentru cinematografia țării noastre, la momentul lansării, nimeni nu își putea imagina succesul pe care îl va avea acest film. Iar banii pe care i-au primit Ștefan Bănică jr. și Oana Sârbu pentru rolurile lor îi vor surprinde pe mulți români!

Cei doi au primit aceeași sumă
Cei doi au primit aceeași sumă

Mai mult ca sigur că nu exagerăm deloc atunci când spunem că „Liceenii” este unul dintre cele mai îndrăgite și faimoase filme românești, din toate timpurile.

Ei bine, deși în zilele noastre el a devenit un adevărat simbol pentru cinematografia României, la momentul lansării, nimeni nu își putea imagina succesul pe care îl va avea acest film. Iar banii pe care i-au primit Ștefan Bănică jr. și Oana Sârbu pentru rolurile lor îi vor surprinde pe mulți dintre noi!

Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, se pare că atât Ștefan Bănică jr. cât și Oana Sârbu au primit exact aceeași sumă de bani, pentru apariția lor în „Liceenii”. Iar, dacă luăm în considerare care era valoarea banilor la acea vreme, vom constata că, în mod surprinzător, suma este mult mai mică decât ne-am putea aștepta! Cu toate acestea, pentru cei doi, acești bani au fost începutul unei cariere de succes!

Câți bani au primit Ștefan Bănică jr. și Oana Sârbu pentru „Liceenii”

Mai precis, se pare că cei doi actori au primit suma de 9.000 de lei, pentru rolurile lor în filmul „Liceenii”! Ei bine, chiar și în ziua de astăzi, suma nu este deloc una mare, însă, în acele vremuri, cu acești bani puteai cumpăra chiar mai puține lucruri decât am bănui! Se pare că Oana Sârbu a mărturisit că, din banii câștigați, și-a cumpărat o canapea, două fotolii, cât și o mașină de spălat.

După lansarea filmului, Oana Sârbu a câștigat imediat titlul de cea mai populară actriță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net