Adrian Mutu, întâlnire de gradul 0 la clinica de dezintoxicare cu George Best: «Rămăsesem uimit de povestea vieții lui»

Ultima actualizare:

În urma celebrului episod de la Chelsea, unde a fost depistat pozitiv cu substanțe ilegale, Adrian Mutu a povestit în cadrul autobiografiei sale că s-a întâlnit la clinică cu George Best, un mare fotbalist de la Manchester United. 

Alături de retragerea oficială din lumea fotbalului, Adrian Mutu a lansat și o autobiografie a sa, numită „Revenirea din Infern”, unde povestește pe larg despre toate evenimentele prin care a trecut, inclusiv despre episodul celebru de la Chelsea, unde a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Urmărește și: Seara cea mare a „Briliantului". Adrian Mutu s-a retras, cu lacrimi în ochi, din fotbal

De altfel, acesta a reușit să se împrietenească la clinica la care a fost trimis cu unul dintre cei mai mari fotbaliști: George Best, care a activat la Manchester United în perioada 1963-1975.

„Diferența era că eu venisem cu gândul de a mă face bine, de a pleca de acolo în două săptămâni, George era mutat acolo, împreună cu soția sa, din cauza gravelor probleme pe care le avea cu băutura”, a povestit Adrian Mutu, în cartea sa.

Te-ar putea interesa și: Continuă minunile făcute de Adrian Mutu la Rapid: 7 victorii în 7 meciuri

Ca notă informativă, Best a suferit de alcoolism o bună bucată din viața sa, care l-a împins să facă foarte multe probleme în societate și care, într-un final, l-a împins către propria moarte.

De exemplu, în timp ce se afla într-un turneu în Statele Unite, Best a furat din geanta unei femei, ca să poată să-și cumpere alcool.  

George Best și Adrian Mutu, momentul în care irlandezul și-a arătat problemele cu alcoolul

De altfel, Adrian Mutu a amintit și întâlnirea pe care acesta a avut-o cu Tony Adams, unul dintre patronii clinicii la care s-a tratat și Peter Kay, cel care s-a ocupat de fotbalist în acea vreme.

Întâlnirea lui Adrian Mutu cu George Best a fost una memorabilă, celebrul fotbalist român amintindu-și că prezența unui pahar de vin la masă a reprezentat momentul în care a devenit complet impresionat de problemele celebrului fotbalist nord-irlandez.

În timp ce Adrian Mutu sorbea din paharul cu vin, din cauză că erau într-un loc în care alcoolul era, mai ales pentru Best, diavolul pe pământ, irlandezul a numărat fiecare gură de vin pe care Mutu a băut-o.

„Pentru că eram singurul din încăpere care avea voie să bea și un pahar de vin, am cerut unul. La un moment dat, am avut nevoie la toaletă. Când m-am întors, cei trei se uitau puțin ciudat și nu prea înțelegeam de ce. 'Ai sorbit de 23 de ori din pahar!', mi-a spus Best. 'Poftim?', am întrebat. 'Da, noi, alcoolicii, dacă stăm la masă cu cineva care poate consuma alcool, avem micile noastre statistici'.”

După cină, am mers în cameră. Rămăsesem uimit de povestea vieții lui Best, dar, sincer, n-o doream și pentru mine”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net