Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Au avut o relație cu năbădăi, marcată de despărțiri și împăcări. Recent, jurnalista a fost invitată în podcastul Marei Bănică și a făcut o serie de mărturisiri despre fosta relație, printre care a amintit de episodul cu amanta lui Silviu Prigoană. 

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu / foto: Social media
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu / foto: Social media

În ciuda faptului că au trecut ani de zile de la separare, Adriana Bahmuțeanu nu poate uita momentul în care a descoperit că fostul soț avea o amantă. De asemenea, vedeta a mai punctat faptul că, deși nu avea o situație financiară foarte bună, se pregătea să își pună silicoane. 

Adriana Bahmuțeanu: „Aflasem că are o amantă”

Anii care au trecut nu au șters episodul în care Adriana Bahmuțeanu a aflat că cel care urma să-i devină soț avea o amantă. Vedeta a mărturisit că singura condiție pe care i-a impus-o lui Silviu Prigoană pentru a se căsători cu el a fost să renunțe la acea poveste. 

„Am prins-o pe Argentina. Aflasem că are o amantă, Argentina, pentru că a făcut un barter să îi pună silicoane. Fata de la marketing a găsit la un moment dat un barter cu un doctor, ca să îi pună sâni acestei Argentina, despre care tot trustul știa că este amanta șefului. Fata respectivă i-a găsit barter, i-a pus silicoane. Lumea o știa. Venise de câteva ori acolo.

Ăștia vorbeau între ei. După care noi ne-am căsătorit. Condiția mea a fost să o termine cu această Argentina. Îi găsisem mesaje cu ea în telefon. O perioadă a terminat-o. După care, în bucătărie, intrase unul dintre șoferi să bea cafea acolo. Șoferul era cu spatele la ușă și l-am auzit când vorbea la telefon cu această Argentina. Am ascultat frumos. Doamna Argentina dorea un frigider să fie dus la nu știu ce locație.

Șoferul a început să sune, să vadă de unde ia frigiderul. În momentul ăla am intrat în bucătărie peste el, l-am luat de guler, dă telefonul. I-am luat telefonul, i-am luat numărul lui Argentina. Omul și-a cerut scuze, că nu avea nicio vină. Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor.

Am ciocănit la ușă. Ea stătea într-o garsonieră. Am sunat, ciocănit, nu deschidea. La un moment dat a deschis. Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru și pe dinafară. În casa aia era o sărăcie lucie. Două căni de un fel nu avea. Ceva îngrozitor”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Gigel Frone jpeg
banner anda adam nasa png
vulpita jpg
image png
adriana murariu si andreea esca jpg
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net