Afecțiunea care aproape a lăsat-o fără suflu pe Alina Pușcaș! „Am avut momente în care nici nu am putut mânca...”

Ultima actualizare:

Pentru Alina Pușcaș (37 ani), viața are sens și o trăiește la intensitate maximă. Cu 3 copii acasă, de vârste diferite, Alex, Melissa și Iris, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” este extrem de activă. Totuși, frumoasa vedetă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în acest an. Mai mult a vorbit despre alergia grea care i-a dat viața peste cap și care aproape a lăsat-o fără suflu!

Alina Pușcaș, afecțiunea care aproape a lăsat-o fără suflu!
Alina Pușcaș, afecțiunea care aproape a lăsat-o fără suflu!

Alina Pușcaș, afecțiunea care aproape a lăsat-o fără suflu!

Anul 2023 a fost pentru Alina Pușcaș o călătorie plină de provocări și recuperări, începând cu o luptă împotriva unei infecții agresive la finalul anului precedent. Această infecție a marcat debutul anului cu o recuperare anevoioasă, limitându-i activitățile fizice la care era obișnuită de ani de zile, conform unui interviu pentru VIVA.ro.

La scurt timp după aceasta, vedeta a trebuit să facă față și unei intervenții programate, programată de ceva timp, care a implicat o perioadă de repaus de aproximativ o lună și o interdicție de a face sport pentru încă 5 luni.

Alergia la ambrozie s-a declanșat acum 4 ani… Anul acesta a fost cea mai agresivă manifestare. Am avut momente în care nici nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira… Nu greșesc spunând că ajunsesem să respir cu porția. Acum sunt mai OK pentru că a trecut perioada de criză, dar am decis că în februarie mă voi apuca de desensibilizare, pentru că sunt, practic, la limita de a da în astm. Da, alergiile agresive pot duce ușor la afecțiuni respiratorii destul de grave.”, a spus vedeta pentru VIVA.

Am avut de câteva ori atacuri de panică pe motivul ăsta și am reușit să le controlez în momentul în care mi-am luat de la farmacie un Epipen, pe care îl ținem în casă pentru orice eventualitate. Mă liniștește gândul că îl am în apropiere și că nu se poate întâmpla să îmi pierd, de exemplu, cunoștința în vreo criză alergică.”,  a mai adăugat prezentatoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net