Cum se simte Alina Pușcaș după problemele cu rinichii! „Mă îngrășasem 5 kilograme, fără să mănânc…”

#Exclusiv Click!

Pentru Alina Pușcaș (37 ani),  viața are sens și o trăiește la intensitate maximă. Cu 3 copii acasă, de vârste diferite, Alex (7 ani jumate), Melissa (6 ani și jumătate) și Iris (3 ani și jumătate), prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” este extrem de activă. Ține intermitent fasting, își dorește să se reapuce de sport și ne-a povestit ce program are, dar și cum se descurcă.

Cum e sezonul ăsta de "Te cunosc de undeva", cu noii concurenți?

Primesc întrebarea asta, practic, în fiecare sezon! De fiecare dată spun că, practic, noutatea o reprezintă concurenții! De data asta avem și un jurat care este nou, Mihai Petre. Mă așteptam să fie și mai incisivă treaba acolo, între ei, dar se pare că încă sunt potoliți, încă nu s-au certat, încă nu s-au păruit prea rău, s-au mai certat pe ici, pe colo, dar e ok.

Cu Pepe faci echipă super bună, nu?

Da, da! Mulțumim! El e tipul de coleg foarte generos, în general, și nu există vreo frustrare vreodată.

Tu întotdeauna ai arătat bine dar după 3 nașteri văd că în continuare te menții!

Cu sport! În decembrie am avut un mic incident cu rinichii și atunci imediat, cum am fost pe perfuzii, mă îngrășasem 5 kilograme fără să mănânc. Aveam totul pe perfuzie și m-a umflat pur și simplu. A trecut! Am fost foarte bine după, în ianuarie era deja ok, de-asta m-am și dus în vacanță, eram bine-merci, dar nu am reușit să mă remontez la fel de bine, cum o făceam înainte, pe partea de mișcare și de sport. Sunt convinsă că o să încep acum.

Probabil că nu mai ai timp! Tu și dansezi foarte bine de altfel!

Dansam! Acum m-am oprit, din păcate, pentru că partenerul de dans nu a mai putut face față programului. Nici la mine nu era atât de ușor și mi-am dat seama că la ceva ar trebui să renunț. Mi-am dat seama că era greu, în special pentru el, că avea tot timpul premiere la Operetă.

Ține intermitent fasting

Nu îți pare rău? Nu duci lipsa?

Ba da! Și mi-ar fi plăcut să fac asta mult timp pentru că, de fapt, implicarea în partea asta de dans m-a repus în formă. Adică, înainte să mă apuc de dans, nu eram în formă!

Ziceai că te reapuci de sport?

Mă reapuc acum de sport, cred că de săptămâna viitoare! Sunt foarte hotărâtă!

ȚIi și dietă sau nu este nevoie la tine?

Am început să fac fasting, ceea ce înainte făceam un fel de fasting, pentru că eu dimineața nu mâncam, dar acum m-am setat și mai bine să îl fac super corect, pentru că dimineața chiar dacă eu nu mâncam, poate ciuguleam un biscuite și atunci, dacă ciugulești un biscuite, nu mai e fasting și trișezi, și am zis că trebuie să o fac super corect și este senzațional!

Ai mai făcut intermitent fasting?

În noiembrie făcusem 3 săptămâni și a fost senzațional, apoi a venit problema de sănătate cu rinichii și nu am avut când să mai fac. Apoi am fost în vacanță, nu am mai avut cum să fac, sigur pot să fac acum și de sărbători, pentru că, în general, de Paște nu prea mănânc atât de mult.

Nu ai pofte în mod special?

Ba da, dar e mental. Nu este o vacanță la fel de lungă ca cea de Crăciun, unde toată lumea stă, se relaxează, are o săptămână-două. Aici sunt câteva zile.

Ești o  mămică strictă! Pui copiii la somn de la ora 21.00?

Ei s-au obișnuit așa. Le-am făcut un program de când erau mici și ei o fac deja instinctiv. Când le spun: „Gata, e târziu, e nouă", că ei mă întreabă cât e ceasul, gata. Uneori nu le convine, că ar mai fi stat să se mai joace, dar asta se întâmplă în weekend, însă în timpul săptămânii, tocmai pentru că merg la școală și la grădiniță, ei când știu că e ora 21.00, se duc frumos, se îmbracă în pijămăluțe, se pun la somn. Așa i-am obișnuit să adoarmă singuri de când erau bebeluși.

Cum se împarte cu soțul pentru copii

Ai timp să îi mai duci și la activitățile pe care le fac ei, extra școală și grădiniță?

Păi asta e și problema! Din această cauză mi s-a aglomerat și mai tare programul, pentru că îi duc și în stânga, și în dreapta. Alex are 7 ani jumătate, Melisa 6 ani și jumătate și Iris are 3 ani și jumătate, iar programul este foarte solicitant, alergătură. Dimineața îi duce soțul la grădiniță și la școală, iar după-amiaza și seara mă ocup eu de partea cealaltă. Ne mai împărțim și acolo, dar el de obicei lucrează până la 19, deci...

Îți mai dau bătăi de cap virozele, răcelile?

Ca în fiecare an, dar nu sunt grave, sunt ok!

Dar nu te mai panichezi acum?

Nu mă mai panichez! Am avut parte de un pediatru foarte bun, care mă liniștea pe WhatsApp de câte ori aveam nevoie și am în continuare.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net