Vedetele de la noi care au avut un Paște atipic. Unde a sărbătorit Dana Săvuică Învierea Domnului

Anul acesta, mai multe nume celebre din showbizul românesc au ales să petreacă Paștele departe de casă, în locații atipice sau chiar simbolice pentru această sărbătoare. Dacă Dan Negru a mers în Ierusalim, Dana Săvuică, de exemplu, a ales o altă destinație inedită. 

Dana Săvuică, cu Hristos din Havana

O altă vedetă care a petrecut departe de ţară a fost Dana Săvuică (53 de ani). Fostul model a fost plecat de Paşte tocmai în Havana, Cuba, unde s-a fotografiat cu celebra statuie imensă a lui Iisus, unul dintre cele mai atractive obiective turistice ale zonei.

image

Opera se numeşte Hristos din Havana, este o sculptură mare care îl reprezintă pe Iisus din Nazaret şi este situată pe un deal cu vedere la golful din Havana, Cuba.

image

Este realizată în 1953 de sculptorul cubanez Jilma Madera. Cum este o împătimită a călătoriilor, Dana şi-a anunţat fanii de pe reţelele sociale că are în plan şi alte destinaţii exotice în perioada următoare.

Alina Puşcaş a fost la Disneyland

Şi Alina Puşcăş, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” a petrecut departe de România. Anul acesta a decis să facă Paştele cu toată familia în Franţa, la Paris.

image

Împreună cu soţul şi cu cei trei copii ai lor, a mers să viziteze Disneyland Paris. Dar a povestit fanilor de pe reţelele sociale că nu a avut vremea dorită, căci şi acolo a plouat foarte mult, precum în România.

Dan Negru: «Am văzut miracolul luminii»

Şi Dan Negru a fost la Ierusalim, aşa cum a povestit chiar el în câteva clipuri publicate pe reţelele csociale.

image

„La Ierusalim a venit Lumina! Mă întreabă mulţi cum am văzut miracolul luminii din Ierusalim. Prea mulţi caută miracole în credinţă! Credinţa nu e despre miracole! Dumnezeu nu e magicianul David Copperfield! Ce credinţă ar fi aia în care Dumnezeu şi-ar manifesta puterea? Puterea produce supunere! Dacă Dumnezeu şi-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea! Dumnezeu ar putea să aprindă o lumânare, un bec, să vindece oraşe întregi, să facă minuni copleşitoare forţându-ne să credem în el. Eu nu m-aş regăşi într-un astfel de Dumnezeu! Îmi place refuzul Lui de a face minuni, de a ne copleşi cu dovezi! Îmi place libertatea pe care ne-o dă. Şi cred că esenţa credinţei e în vorbele lui Iisus: «Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el». Despre asta e Lumina! Hristos a Înviat!”.

image

Familia Măruţă, la Înviere cu românii din Dubai

Departe de ţară au fost şi cuplul Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi şi copiii lor, Eva şi David, au fost plecaţi câteva zile în Dubai, unde au făcut plajă, multe plimbări şi au mers la slujba de Înviere dintr-o biserica românească de acolo.

Familia Măruță nu a lipsit de la slujba de Înviere, deși se afla în Dubai
Familia Măruță nu a lipsit de la slujba de Înviere, deși se afla în Dubai

Şi au fost plăcut surprinşi să se întâlnească acolo cu antrenorul Cosmin Olăroiu, dar şi cu alţi români.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net