Aida Parascan, secretul unui suflet vindecat! Vedeta ne-a spus ce face și unde merge în această perioadă

Ultima actualizare:

Aida Parascan (42 de ani), fosta câștigătoare a show-ului MasterChef din 2013, de la PRO-TV, luptă din răsputeri să își vindece rănile din suflet. Asta după ce viața sa a avut multe coborâșuri, deoarece șatena își crește singură cei trei copii după separarea de tatăl copiilor, a pierdut o sumă de bani în urma unui incendiu din 2016 din locuința unde stătea...și nu doar.

Aida Parascan încearcă să își vindece sufletul. Sursă: Facebook
Aida Parascan încearcă să își vindece sufletul. Sursă: Facebook

„Am fost recent la constelații și a fost pentru mine o adevărată binecuvântare. Am conștientizat o durere mare pe care o aveam adânc ascunsă în suflet și de care nu eram conștientă. După ce am ales să merg la acea ședință de terapie m-am simțit foarte liniștită și mult mai așezată, mai în pace cu tot ceea ce mă înconjoară, aș putea zice”, a spus Aida Parascan pentru Click!

Vindecare prin știință

Aida Parascan ne-a mai dezvăluit și cât de mult a ajutat-o pe ea această ședință de constelație la care a fost recent:

„Constelația este o formă de terapie care are rezultate aproape imediate. Am înțeles că viața nu e despre <eu> ci este despre <noi> și despre familiile noastre și sistemele din care facem parte. Îmi doresc în viitorul apropiat să evoluez și să pot da mai departe ceva vindecător. La astfel de terapie merg atunci când simt că este ceva ce eu singură nu reușesc să înțeleg”.

Click! spune

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net