Aida Parascan, momente de cumpănă: „Nu m-am ridicat din pat câteva zile!” Cu ce problemă se confruntă

#Exclusiv Click!

Aida Parascan (42 de ani), fosta câștigătoare de la MasterChef din 2013, a trecut în ultima perioadă prin momente dificile. Temperaturile variate și scăzute de afară au doborât-o, la pat, pentru câteva zile pe vedetă. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit ce i s-a întâmplat.

Viața fostei câștigătoare de la MasterChef din 2013 s-a schimbat radical de câteva luni. Vedeta și-a luat doi copii, din cei trei, pe Samuel (15 ani) și Emilia (12 ani), și s-a mutat la Clisura Dunări,  unde Aida și-a găsit un job avantajos care o face fericită. Însă, pe lângă toate acest lucruri frumoase care se petrec în viața sa, aceasta ne-a mărturisit ce a reușit să îi umbrească zilele în ultima perioadă.

Aida Parascan, probleme de sănătate

„Am avut gripă de trei ori în acest sezon. Din fericire am avut simptome diferite, însă de fiecare dată răceala a reușit să mă doboare în așa fel încât nu m-am ridicat din pat câteva zile. Am încercat să mă tratez pe cale naturală cu miere de albine, ceaiuri, ghimbir, lămâie și turmeric. Nu iau medicamente decât pentru ceva grav, care nu se tratează natural. Nu am fost doar eu răcită, ci și copiii, dar când am nevoie de ceva, nu mă simt eu deloc bine, sunt foarte atenți la mine, indiferent dacă sunt răcită sau nu”, a declarat Aida Parascan, pentru Click!

Click! spune

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net