Alessandra Stoicescu a ales Mykonos. Cât de mare și frumoasă e fetița prezentatoarei tv

E ultima lună de vară, aşa că vedetele încă se mai bucură de plaje şi de vacanţe exotice, departe de nebunia de pe litoralul românesc. Alessandra Stoicescu se bucură de compania soțului și a fiicei lor în Mykonos, Grecia.

image
Alessandra Stoicescu

Prezentatoarea tv Alessandra Stoicescu (46 ani) se bucură de mare, de soare, de plajă, în compania familiei, a soţului ei, Sergiu Constantinescu, dar şi a fiicei lor de 3 ani, Sara! Vedeta Antenei 1 a ales o destinaţie de vacanţă departe de ochii curioşilor şi a plecat în Mykonos, o renumită insulă grecească aleasă în mod special de cupluri.

Citește și: Claudia Neghină, Adina Buzatu și Alessandra Stoicescu, mămicile hot! În ce vacanțe exotice s-au refugiat vedetele

„Provocarea verii este Mykonos. Insula renumită pentru petreceri poate fi locul foarte potrivit pentru o vacanţă cu copiii. Am ales un hotel cu piscină şi plajă proprie, am fugit (firesc) de zona de petrecere”, a povestit vedeta Antenei 1 despre alegerea ei de vacanţă şi de a călători însoţită de fiica ei.

Iată și: Alessandra Stoicescu, imagini de vis din Maldive, de ziua soțului. Sergiu Constantinescu are cu el ambele fiice

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Anamaria Prodan png
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg