Alessia, speriată de-o alergie! Ce a pățit artista: „Nu îmi trec bubele”

#Exclusiv Click!

După o perioadă ușor complicată în viața personală, Alessia (40 ani) a revenit în forță! Concertele merg pe bandă rulantă iar artista se bucură din plin de relația pe care o are cu băiețelul ei, Alvin, care are acum 5 ani și jumătate. 

Zilele trecute, Alessia s-a ales cu niște bube  pe corp care nu știa exact de unde provin, cel mai probabil o alergie pe care crede ea că a făcut-o de la căpșuni, și le cerea sfatul urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare pentru că nu știa ce să facă exact și cu ce să se trateze.

"M-am speriat deoarece nu mă știam alergică la nimic și mai ales când am văzut că nu îmi trec bubele după câteva zile. Nu știu exact ce a fost dar probabil a fost de la căpșuni pentru că am mâncat două zile la rând și în cele două zile, bubițele s-au dublat ca și număr!". ne-a mărturisit pentru Click! cântăreața.

“Am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt”

Timp de doi ani de zile, Alessia a stat puțin mai retrasă pentru că la începutul lui 2019 s-a despărțit cu scandal de tatăl copilului său și partenerul ei de viață. Acum pare că totul a intrat pe un făgaș normal iar cântăreața se consideră liniștită și foarte bine din punct de vedere sufletește. Cel care o împlinește pe toate planurile este nimeni altul decât băiețelul său, Alvin, care adoră să petreacă timp alături de mămica lui.

"Sufletește sunt extraordinar de bine. Am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt. Am parte de cea mai frumoasă și pură iubire din partea lui Alvin, primesc zilnic cele mai frumoase complimente și cele mai frumoase declarații de dragoste de la el. Alvin este foarte bine, petrecem mult timp împreună, ieșim, ne bucurăm de natură, de timpul nostru, mergem la țară, ne udăm cu pistoale cu apă. Trăim frumos și asta este cel mai important. Alvin împlinește 6 ani în luna decembrie și își dorește să  avem o casă cu trepte", ne-a mărturisit, zâmbind, Alessia, care este ajutată acum de mama ei în creșterea și educarea

băiețelului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net