Alexandra Anastasescu, vacanță de vis în Maldive! Vedeta de la Prima TV și-a etalat formele în costum de baie

Prezintă emisiunea despre vedete „Flash Monden” de la Prima Tv și putem spune că a devenit și ea un subiect pentru propria producție. Și asta pentru că Alexandra Anastasescu a avut o vacanță de vis. 

Alexandra Anastasescu
Alexandra Anastasescu

Căldură, plajă și mare - acestea au fost ingredientele pe care le-a avut vedeta. Alexandra Anastasescu, prezentatoarea Flash Monden de la Prima TV, s-a bucurat de soare și relaxare la mii de kilometri de casă. Alături de soț, Alexandra a fugit pentru câteva zile într-un colț de Rai, în Maldive. Acolo, vedeta Prima TV s-a bucurat de soare, corali, plimbări pe plajă și liniște cât cuprinde! De asemenea, nu a neglijat nici activitățile specifice.

image

„Maldive este locul preferat, atunci când eu și familia mea ne dorim să ne relaxăm la soare. Este a treia oară la rând când alegem această destinație exotică și ne-am propus să ne facem o tradiție din acest lucru și să mergem în fiecare an. De regulă, ne organizăm cu vacanța la începutul anului, tocmai pentru a ne încărca bateriile la maxim. Este o destinație aparte, cu o apă cristalină absolut superbă, cu plaje cu nisip alb.

Aici este locul ideal pentru snorkeling, Maldive fiind renumit pentru barierele de corali. Am avut noroc pentru că am reușit să înotam și cu pisici de mare, dar și cu rechinul balenă. De asemenea, poți opta și pentru parasailing. O experiență absolut incredibilă, să fii în aer, să vezi de sus insula în toată splendoarea ei. Un adevărat Paradis”, spune Alexandra.

image

După un zbor lung, ajunsă în Maldive, Alexandra s-a „aruncat” repede în costumul de baie și s-a răsfățat cu cocktailurile pe bază de fructe locale. „Locația îți oferă posibilitatea a două tipuri de camere, și anume, bungalow pe apă și camera clasică pe pământ, cu ieșire direct pe plajă. Oricare dintre variante îți oferă intimitate, ceea ce noi căutăm în toate destinațiile pe care le alegem. Când spui Maldive, spui relaxare. Aici oamenii rareori poartă încălțăminte și asta pentru că este o reală plăcere să umbli desculț prin toată insula, iar deplasarea se poate face doar cu bicicleta.”

După scurta vacanță, Alexandra Atanasescu s-a întors la pupitrul emisiunii Flash Monden, difuzată la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net