Soția lui Daniel Nițoiu, de la Pro TV, vedetă la Prima! Marina: „Ne vedem și la emisiunea Flash Monden”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ea este noua prezentatoare a emisiunii “Flash Monden” de la Prima TV: Marina Niţoiu.

Marina Nițoiu prezintă  știrile  sportive în  jurnalele  Focus Sport  de la Prima  TV. foto: prima t
Marina Nițoiu prezintă știrile sportive în jurnalele Focus Sport de la Prima TV. foto: prima t

Pentru că se consideră o fire sensibilă, a studiat Actoria la UNATC Bucureşti, iar Jurnalism a făcut pentru că este curioasă. Acum le îmbină pe amândouă, ca prezentatoare la Prima TV.

Citește și: Daniel Niţoiu şi-a reîntregit familia după trei ani

Cum şi când ai fost cooptată în echipa Prima TV?

Doar ce am împlinit doi ani în echipa Prima TV. Doi ani în care am avut parte de multe momente frumoase şi de noi provocări. Îmi amintesc că în 2020 s-au pus bazele noului proiect şi atunci s-au organizat mai multe castinguri.

La momentul respectiv eu doar ce revenisem în ţară după o perioadă în care am locuit în Viena şi o bună prietenă mi-a spus despre acele probe. Acesta a fost norocul meu şi acum fac parte din echipa ştirilor Focus de la Prima TV.

Dar prima şi prima dată când m-am împrietenit cu acest post tv a fost în 2014. La vremea respectivă făceam parte din echipa emisiunii “Cusurgiii”, unde eram colegă cu Dezbrăcatu şi cu Găinuşă.

Iată și: Daniel Niţoiu are concurenţă în familie. Soția lui prezintă Meteo la Prima Tv, el, la Pro Tv

Şi acum ce prezinţi?

Jurnalul de sport Focus Sport, în fiecare zi, de la ora 18.50. Iar începutul de an mi-a adus o nouă provocare. Telespectatorii mă vor putea urmări şi la Flash Monden. Voi fi gazda acestei emisiuni, aşa că o să ne vedem mai des. Cei curioşi să afle ce mai fac vedetele mă pot vedea de luni până vineri, de la ora 17.30.

Când şi cum ai ales această meserie?

Televiziunea a apărut în viaţa mea datorită actoriei. În perioada facultăţii am jucat un rol de jurnalistă într-un film şi mi-a plăcut atât de mult, încât am vrut să descopăr şi mai multe despre meseria asta. Aşa am ajuns să mă înscriu la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Apoi au urmat toate etapele fireşti, de la perioada de practică într-o redacţie până la momentul în care am dat prima probă într-un studio de ştiri. Acum, privind în urmă, îmi dau seama că “rolul” de prezentatoare mi-a fost predestinat.

«Rolul de prezentatoare mi-a fost predestinat»

Care sunt cele mai mari satisfacţii pe care ţi le-a adus până acum acest domeniu?

Una dintre cele mai mari satisfacţii este aceea că televiziunea mi-a dat posibilitatea să fac la mine în ţară ceea ce îmi place şi mă pasionează.

Care este cea mai plăcută parte a zilei petrecute la job şi de ce?

Evident, întâlnirea cu telespectatorii este partea mea preferată. Un alt moment special este cel în care telespectatorii îmi trimit mesaje sau mă opresc pur şi simplu pe stradă să-mi spună că urmăresc cu drag ştirile din sport de la Prima TV. Sper că şi noul meu proiect, “Flash Monden”, va fi la fel de apreciat.

image

Cum a fost pentru tine 2022?

Sincer, parcă a trecut mult prea repede. Dar a fost un an darnic cu mine, mai ales pe plan profesional. Am avut ocazia să intervievez mai multe personalităţi din lumea sportului, am prezentat evenimente sportive şi am moderat prima mea emisiune de sport, iar asta m-a bucurat cel mai mult, pentru că de mult timp visam să fac asta. Ce n-am reuşit a fost să petrec mai mult timp cu ai mei.

Ce-ţi doreşti cel mai mult de la noul an?

Pe lângă sănătate pentru mine şi toţi cei dragi, mai mult timp petrecut cu familia şi energie şi inspiraţie pentru a îndeplini tot ce-am pus pe listă. Sper ca noul an să-mi aducă şi casa la care visez.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net