Alexia Talavutis, mărturisiri exclusive după accidentul soțului ei.

Ani de zile a fost vedetă în trupa LaLa Band și serialul "Pariu cu viața", a jucat și a cântat în fața camerelor de luat vederi și așa și-a cunoscut soțul, pe regizorul Alex Fotea. Însă puțini sunt cei care știu cu adevărat cât au tras Alexia Talavutis și partenerul ei după un accident petrecut anul trecut, de Crăciun!

Alexia Talavutis a fost vedetă în trupa LaLa Band și serialul "Pariu cu viața"
Alexia Talavutis a fost vedetă în trupa LaLa Band și serialul "Pariu cu viața"

Și-au dorit căldură și au fugit în Thailanda, unde au încercat să se relaxeze după un an greu. Se întâmpla în decembrie, iar în apropierea sărbătorilor de iarnă au avut parte de un accident cu scuterul.

"Eu și soțul meu am fost în vacanță, am avut accident și el a pățit-o mai grav pentru că a trebuit să fie operat de urgență. În comparație cu el, eu am scăpat teafără. Alex Fotea a avut trei coaste rupte, i-au scos splina, a avut hemoragie internă și aer în plămâni. Acum a trecut timpul, recuperarea a fost ok. A durat ceva timp să revenim la treburile noastre mai ales după un șoc atât de mare. Prioritățile ți se schimbă, vezi lucruruile altfel, și serios dacă nu e adevărată faza că îți trece toată viața prin fața ochilor. Să fim noi sănătoși și după le facem pe toate, cum se spune.

Alexia Țalavutis și Alex Fotea s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 5 ani
Alexia Țalavutis și Alex Fotea s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 5 ani

Mai mult apreciezi vorbele astea când nu îți e bine sau când treci prin astfel de încercări. Pentru noi a fost o încercare destul de mare", ne-a povestit zilele trecute actrița.

Pentru Alexia televiziunea este prima ei dragoste și că are o mulțime de proiecte. "Fac foarte multe lucruri. Vin de la o filmare pentru contul meu online, sunt în continuare activă după o perioadă dificilă. Am ceva în plan, pregătesc o piesă nouă, nu mă grăbesc foarte tare pentru că nu am de ce. Am câteva proiecte în plan și lucrez la ele în paralel. Fanii să mă urmărească pe rețelele de socializare și vor vedea acolo când voi anunța ce urmează, o piesă nouă sau alte proiecte interesante”, ne-a spus tânăra de 32 de ani.

       Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net