Alimentele pe care Andreea Mantea le evită cu desăvârșire: „Aş mânca nonstop, de dimineaţă şi până seara. Doar că nu pot”. De ce le-a exclus
Andreea Mantea a câștigat aprecierile publicului pentru perseverența ei în carieră, însă și în viața privată este foarte echilibrată, mai ales atunci când vine vorba despre alimentație. La un moment dat, i s-a recomandat să excludă cinci alimente din dietă, deoarece îi puneau în pericol sănătatea, iar vedeta nu a stat pe gânduri și le-a eliminat complet.

Totul a început când prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu o boală imună care i-a impus să urmeze o dietă strictă. Ambițioasă și conștiincioasă, Andreea Mantea a urmat indicațiile medicilor și a eliminat din meniul său tot ce îi făcea rău. Ea a dezvăluit într-un interviu că a exclus total ceapa, cireșele, fructele de mare, dudele și sushi, alimente la care a dezvoltat reacții alergice:
„Aşa mi-a zis doctorul, după analize. Şi la dude, la fel, dezvolt o alergie foarte periculoasă la acestea. Alergiile la ceapă, cireşe, fructe de mare şi dude au apărut după ce am născut. Un an de zile am mâncat doar cartofi, mămăligă şi mozzarella”, a spus Andreea într-un interviu pentru OK Magazine. „Sushi aş mânca nonstop, de dimineaţă şi până seara. Doar că nu pot, din cauza alergiei”, a continuat ea.
Cum arată David, fiul Andreei Mantea, în vârstă de 10 ani




Andreea Mantea se află într-o formă fizică de zile mari, iar recent, vedeta de televiziune a fost prezentă la o aniversare alături de fiul ei, David, în vârstă de 10 ani. Ea a publicat pe contul său personal de Instagram o serie de fotografii de la petrecere, unde apare îmbrăcată într-o rochie albă superbă, iar David poartă un costum bleu, impecabil.
Într-un filmuleț, vedeta dansează alături de fiul ei, care este deja un cavaler elegant și manierat:
„A fost o petrecere pe cinste! S-a dansat pana cand au cedat tocurile, s-a râs cu lacrimi, ne-am emoționat foarte tare, s-au creat amintiri frumoase”, a precizat Andreea.


































