Alin Chirilă de la Survivor, reținut după ce a răpit și snopit în bătaie un bărbat! De la ce a pornit conflictul

Alin Chirilă, Războinicul de la Survivor, se află în centrul unui scandal de proporții! Luptătorul MMA a fost reținut după ce a răpit și a snopit în bătaie un bărbat din Galați, în propria mașină.

Alin Chirilă, reținut de oamenii legii
Alin Chirilă, reținut de oamenii legii

Alin Chirilă de la Survivor, reținut de oamenii legii 

Alin Chirilă a fost reținut de oamenii legii după ce a răpit și a bătut un bărbat din Galați. Potrivit informațiilor din presă, luptătorul MMA i-a aplicat mai multe lovituri în propria mașină, după care și-a pus victima să se spele la o fântână, pentru a nu-i murdări mașina, scrie observatornews.ro. Conflictul se pare că a pornit de la faptul că Alin Chirilă a vrut să afle adresa unui bărbat cu care fratele său avea probleme. 

În urma celor întâmplate, Alin Chirilă, luptătorul MMA care a participat la Survivor în echipa Războinicilor a fost adus cu duba de la Timişoara, unde locuieşte cu familia sa, a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore.

Va fi dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Se pregătise pentru cel mai mare eveniment din carieră, după Survivor

Imediat după participarea la Survivor România, Alin Chirilă a declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că se pregătea de un mare meci cu un adversar pe cinste. La momentul respectiv, luptătorul MMA era extrem de bucuros. 

„A trecut aproape un an de la ultimul meu meci de MMA care a fost în Emiratele Arabe, Abu Dhabi. A avut loc în septembrie anul trecut, unde am câștigat prin KO în prima repriză, după care a venit Survivor,  unde am avut cele mai intense trăiri, emoții, adrenalină, sălbăticie...

Am venit acasă cu 2 kg în plus de la Survivor, kilograme pe care le-am luat în câteva luni. După ce am ieșit din emisiune am încercat să recuperez, să mă distrez, să mă bucur de acele momente de revenire la realitate. Însă simțeam că ceva lipsește și acele lucruri erau antrenamentul, motivația și lupta. La câteva zile după, m-am gândit că ar fi bine să-mi programez un meci și mă tot gândeam cum și unde....

Imediat am primit o ofertă de la una din cele mai tari promoții de MMA din lume, PFL,  unde am semnat un contract cu ei de a lupta pe 30 septembrie în main eventul galei în Paris, Franta.

Posibilul adversar este starul francez din Glory, campion mondial, cel mai bun din lume la această categorie, Cedric Doumbe. Pentru acest meci va trebui să slăbesc 17 kg în decursul a 8 săptămâni. Contractul este semnat de mine, aștept semnătura și confirmarea lui. Va fi cel mai tare meci al meu din cariera mea de sportiv”, a spus Alin Chirilă, în exclusivitate pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net