Alin Gălățescu, dezamăgit de colegi. „Am un regret...”. Ce a pățit are legătură cu regretatul Răzvan Ciobanu

#Exclusiv Click!

Anul acesta, de Paște, s-au împlinit patru ani de la trecerea în neființă a regretatului designer Răzvan Ciobanu. Se pare însă că prietenii l-au cam uitat... Show-ul pe care Alin Gălățescu voia să-l organizeze în memoria creatorului nu a mai putut fi realizat.

Cunoscutul stilist Alin Gălățescu (54 de ani) a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai regretatului Răzvan Ciobanu. De când designerul și-a pierdut viața în mod tragic în accidentul rutier de la Năvodari, acesta îi apare mereu în vis lui Gălățescu. Îi dă diverse semnale din lumea de dincolo.

Anul acesta, de Paște, s-au împlinit patru ani de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu. Alin Gălățescu l-a visat, din nou, pe regretatul designer, care i-a cerut să organizeze o nouă prezentare de modă, în memoria lui.

De altfel, cunoscutul stilist obișnuia să organizeze în fiecare an un show dedicat memoriei acestuia. Anul acesta însă, show-ul nu s-a mai putut face. Se pare să designerii la care a apelat Alin Gălățescu au amânat marele show pentru anul viitor, pentru ca acesta să poarte o valoare simbolică. Anul viitor, se împlinesc cinci ani de la moartea lui Ciobanu.

De ce nu s-a mai putut face show-ul în memoria lui Răzvan Ciobanu?! Cine poartă vina?: „Am un regret cumva”

Am un regret cumva. Eu am sperat să pot face un show in memoriam. E posibil să-l fac la cinci ani. Cinci ani se împlinesc anul viitor, din nefericire. Dar trebuie neapărat, așa mi-au zis și unii designerii, să aibă și o valoare simbolică suplimentară. Și i-am înțeles.

Show-ul era o idee, o discuție, întotdeauna sunt multe proiecte. Doar că unele se concretizează pe loc, altele în timp. La începutul anului am avut o revelație să încerc un experiment cu o temă abstractă”, ne-a declarat stilistul Alin Gălățescu, cu o urmă de regret în glas.

Alin Gălățescu: „Am reușit să fac doar un editorial de fashion, cu creațiile lui!“

Gălățescu a reușit, până la urmă, să înlocuiască marele show cu un editorial de modă, realizat, recent, în memoria regretatului designer.

Am făcut, în schimb, un mare editorial de fashion în superba vilă a Lavinei Sandu cu creațiile pe care Răzvan le-a făcut Laviniei și Andreei Simona, cu Lili Stan, care a fost muza lui Răzvan.

Creațiile sunt din ultima lui colecția specială pe care am prezentat-o în mare parte în Gala Avanpremiere, dedicată lui Răzvan Ciobanu și o altă parte la Soiree de la Mode. Până la urmă, am reușit să creez ceea ce vroiam, erau două alternative echipotente. Sper ca la 5 ani să avem și valoarea cumva tristă, dar simbolică a dispariției acestui mare designer”, ne-a mai spus Gălățescu.

A vrut să facă show-ul la mama lui, la pensiune

Pensiunea Ciobănelu este administrată de Elena, mama lui Răzvan Ciobanu Sursa: Facebook
Pensiunea Ciobănelu este administrată de Elena, mama lui Răzvan Ciobanu Sursa: Facebook

Atunci când i-a cerut în vis să-i organizeze o nouă prezentare de modă în memoria lui, Răzvan Ciobanu i-ar fi dat indicii clare lui Alin Gălățescu în privința locului unde ar trebui organizat show-ul. Gălățescu a sunat-o pe mama designerului, solicitându-i să-i găzduiască la ea, la pensiune, în mijlocul naturii.

Din păcate, un show de o așa amploare ar fi fost greu de organizat la pensiunea familiei lui Ciobanu din Prahova.

Designerul Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în 2019, chiar în a doua zi de Paște, într-un accident rutier, petrecut în localitatea Săcele dinspre Năvodari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net