Alin Gălățescu, vise năucitoare cu Răzvan Ciobanu! Ce i-a cerut regretatul artist: „Era angelic!”

Ultima actualizare:

Stilistul Alin Gălățescu a fost unul dintre apropiații regretatului Răzvan Ciobanu. De când a pierit în tragicul accident rutier de la Năvodari, designerul îi tot apare în vis și îi dă diverse semnale din lumea celor drepți.

Au trecut aproape patru ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, iar apropiații nu l-au uitat. Stilistul Alin Gălățescu l-a visat din nou, recent, pe designer, care i-a cerut să-i organizeze o prezentare de modă, în memoria lui.

De când designerul s-a stins din viață, Alin Gălățescu pregătește, în fiecare an, cel puțin un show de amploare dedicat acestuia.

„Ne cerea cumva să-i facem un show, undeva foarte rustic”

Exact ca fix acum doi ani, acum două nopți l-am visat pe Răzvan Ciobanu, la fel de intens, lung și clar memorată fiecare stare, indirect cumva, fără ca el să apară! Ne cerea cumva, acum, să-i facem un show - cu creațiile lui, pentru el. Undeva foarte rustic. Am deja idee...”, a dezvăluit stilistul, după o noapte cât se poate de agitată, pe pagina lui de socializare.

Alin Gălățescu a remarcat că visul cu Răzvan Ciobanu se repetă la intervale regulate de timp. Practic, designerul trimite semnale paranormale din lumea de dincolo.

În noaptea asta l-am visat pe Răzvan Ciobanu. Era, cumva, memoria amintirilor sale, rămasă în zona unor încăperi. Ne tot cerea să fim verticali. Să învățăm din trecut și să luptăm pentru visele și speranțele noastre!

A fost un vis lung, intens și plin de pozitivitate. Era atât de luminos și de cert în prezența lui translucidă. A fost o senzație năucitoare, care a rămas la fel și după trezire - lucru foarte rar. Sper că îi e bine acolo unde este.

Părea angelic, cu toată corporalitatea lui clar umană. RIP Răzvan Ciobanu, prieten vechi și drag! Miss You! ( ne e dor de tine) - de fix acum doi ani!”, a rememorat stilistul același vis, pe care la avut și din urmă cu doi ani, cu regretatul designer.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în a doua zi de Paște

razvan ciobanu accident colaj jpeg

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la 43 de ani, în data de 29 aprilie 2019, chiar în cea de-a doua zi de Paște, într-un tragic accident de mașină, ce a avut loc în Constanța, nu departe de Năvodari.

Accidentul s-a petrecut pe drumul județean 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari și a fost anunţat la Poliţie de către un localnic, în jurul orei 7.00 dimineaţa.

Surse din cadrul anchetei au precizat, la momentul respectiv, că designerul era decedat de câteva ore, în momentul în care anchetatorii au ajuns la fața locului. Răzvan Ciobanu petrecuse la un festival pe Litoral și apoi s-a urcat la volanul mașinii sale.

Experții au constatat că acesta nu a purtat centura de siguranță, care i-ar fi putut salva viața. Medicii legişti au stabilit, ulterior, că designerul consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net