Mama lui Răzvan Ciobanu, clipe negre, după ce a rămas văduvă: «Trec printr-o perioadă fără cuvinte»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mama regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu este încercată greu de viață! În urmă cu trei ani a rămas fără unicul său fiul, iar recent i-a decedat și soțul! Contactată de reporterii Click!, Elena Ciobanu ne-a povestit că traversează o perioadă foarte dificilă. 

cub razvan ciobanu png

Sufletul îi plânge de durere Elenei Ciobanu de când soțului său s-a înălțat la Ceruri. Nopțile au ajuns să fie pline de gânduri și de întrebări rămase fără răspuns.

În ciuda suferinței pe care o resimte, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu încearcă să își găsească forța de a munci și de a lupta în continuare, în speranța că vor urma și zile mai bune.

Citește și: Versuri emoționante pe crucea lui Răzvan Ciobanu 

Elena Ciobanu face față cu greu durerii pe care o resimte 

Contactată de reporterii Click!, Elena Ciobanu ne-a mărturisit, în exclusivitate, prin ce momente dificile trece, mai ales că jumătatea sa a murit pe 22 august, după ce suferise o operație pe cord deschis: „Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul? Este o perioadă foarte dificilă pentru mine”.

Vă reamintim faptul că Răzvan Ciobanu a murit în anul 2019, în urma unui cumplit accident de mașină. Prietena și avocata designerului a dezvăluit atunci că moartea vedetei a fost clasată ca fiind rezultatul unui accident de circulație și a leziunilor nenumărate pe care Răzvan le-a suferit în urma impactului.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, uitat de toți la trei ani de la moartea sa 

Pe crucea lui Răzvan Ciobanu au fost scrise câteva versuri emoționante

La locul producerii coliziunii devastatoare, care a curmat viața lui Răzvan, a fost ridicată o cruce de marmură, pe care localnicii impresionați de destinul tragic al creatorului de modă, au scris câteva versuri. 

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată „Gând", publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997).

Conform Laurei Vicol, Răzvan Ciobanu a suferit un accident vascular cerebreal în timp ce conducea, iar la ora producerii impactului, designerul ar fi fost deja decedat. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net