Mama lui Răzvan Ciobanu, clipe negre, după ce a rămas văduvă: «Trec printr-o perioadă fără cuvinte»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mama regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu este încercată greu de viață! În urmă cu trei ani a rămas fără unicul său fiul, iar recent i-a decedat și soțul! Contactată de reporterii Click!, Elena Ciobanu ne-a povestit că traversează o perioadă foarte dificilă. 

cub razvan ciobanu png

Sufletul îi plânge de durere Elenei Ciobanu de când soțului său s-a înălțat la Ceruri. Nopțile au ajuns să fie pline de gânduri și de întrebări rămase fără răspuns.

În ciuda suferinței pe care o resimte, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu încearcă să își găsească forța de a munci și de a lupta în continuare, în speranța că vor urma și zile mai bune.

Citește și: Versuri emoționante pe crucea lui Răzvan Ciobanu 

Elena Ciobanu face față cu greu durerii pe care o resimte 

Contactată de reporterii Click!, Elena Ciobanu ne-a mărturisit, în exclusivitate, prin ce momente dificile trece, mai ales că jumătatea sa a murit pe 22 august, după ce suferise o operație pe cord deschis: „Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul? Este o perioadă foarte dificilă pentru mine”.

Vă reamintim faptul că Răzvan Ciobanu a murit în anul 2019, în urma unui cumplit accident de mașină. Prietena și avocata designerului a dezvăluit atunci că moartea vedetei a fost clasată ca fiind rezultatul unui accident de circulație și a leziunilor nenumărate pe care Răzvan le-a suferit în urma impactului.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, uitat de toți la trei ani de la moartea sa 

Pe crucea lui Răzvan Ciobanu au fost scrise câteva versuri emoționante

La locul producerii coliziunii devastatoare, care a curmat viața lui Răzvan, a fost ridicată o cruce de marmură, pe care localnicii impresionați de destinul tragic al creatorului de modă, au scris câteva versuri. 

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată „Gând", publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997).

Conform Laurei Vicol, Răzvan Ciobanu a suferit un accident vascular cerebreal în timp ce conducea, iar la ora producerii impactului, designerul ar fi fost deja decedat. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net