Mama lui Răzvan Ciobanu își plânge durerea! Decizia luată, după ce a rămas văduvă și fără singurul fiu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mama regretatului designer de modă Răzvan Ciobanu trăiește o dramă până la sfârșitul vieții, căci a rămas și fără soț, și fără unicul fiu. Singură și fără nimeni pe lume, Elena Ciobanu deschide ușile pensiunii pentru cei care doresc o cazare în Prahova. Atât i-a mai rămas!

Mama lui Răzvan Ciobanu, sărbători cu doliu în suflet!

Celebrul Răzvan Ciobanu a avut o relație apropiată cu cea care i-a dat viață, însă pentru mama creatorului de modă zilele ce au venit după dispariția lui nu au fost deloc ușoare, mai ales că a rămas și văduvă. Acum, ea încearcă în fiecare zi să găsească putere pentru a ține în picioare singura afacere de familie, pensiunea din zona Prahova. 

De sărbători, Elena Ciobanu are clienți, așa că încearcă pe cât posibile să le facă Crăciunul și Revelionul cum se cuvine, fără să-i afecteze cu dramele din viața ei.

„Sunt bine, ce să fac? Iau viața așa cum vine ea de la Dumnezeu, nu am încotro. Trebuie să dau înainte și să îmi fac datoria să merg mai departe. Prefer să îmi țin durerea pe care o port în suflet doar pentru mine. Nu aș vrea să știe o țară întreagă tot ce este în inima mea. Așa consider eu că este mai bine.

De sărbători (n.r – iarnă) o să muncesc la pensiunea familiei cum am făcut și până acum. Turiștii nu au nicio vină că eu am problemele pe care le am. O să gătesc și câte ceva de mâncare în casă, normal, nu o să las masa goală. Nu știu ce anume o să fac momentan…dacă o să fie mâncarea soțului și a fiului meu preferată. O să văd atunci.”, a declarat, pentru Click!, Elena Ciobanu.

Răzvan Ciobanu, mort într-un accident de mașină!

În urmă cu trei ani, pe data de 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu a încetat din viață, în urma unui accident rutier, în timp ce se întorcea de la mare. Nefericitul eveniment a avut loc între localitățile Săcele și Năvodari.

În 2022, tatăl creatorului de modă a decedat din cauza unor probleme de sănătate, multe dintre ele cauzate de dispariția prematură a unicului său fiu.

După moartea partenerului său de viață, Elena Ciobanu a rămas singură să administreze afacerea familiei - “Pensiunea Ciobănelul”.  Femeia a încercat din toate puterile sale să își găsească un echilibru emoțional și o sursă de venit stabilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
image
actualitate.net
image
actualitate.net