În ce relații a rămas Alin Gălățescu cu fosta soție după divorț? Ce s-a întâmplat cu fetița celor doi, după separare

#Exclusiv Click!

Stilistul și criticul de modă Alin Gălățescu a rămas în relații foarte bune cu fosta soție, Simona Semen, după divorț. Cei doi își petrec timpul în mod egal cu fiica lor, Elida Maria.

Stilistul Alin Gălățescu (54 de ani) a făcut noi dezvăluiri despre divorțul amiabil de fosta soție, Simona Semen. Chiar dacă au trecut ceva ani de când au decis să o ia pe drumuri separate, stilistul își mai petrece și acum timp împreună cu fosta parteneră de viață, mai ales de sărbători.

Cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor, Elida Maria, care a venit pe lume în 2016. Din păcate, aceștia au divorțat la puțin timp după nașterea ei.

De mult, suntem divorțați de ani de zile! Am rămas în relații extrem de bune cu Simona. Nu am de ce să mă plâng”, ne-a spus stilstul, care este foarte atașat de fiica sa.

Alin Gălățescu: „Copilul stă trei zile la mine, trei zile la maică-sa!”

Cei doi foști parteneri au făcut tot ce s-a putut ca micuța să nu fie deloc afectată de despărțirea lor, așa că au stabilit de comun acord să-și împartă, în mod egal, timpul petrecut cu ea.

Trei zile jumătate stă la mine, trei zile jumătate la Simona. Chiar artimetic trei zile jumătate, pentru că duminica stă dimineața la mine și seara merge la ea.

Totul e foarte echilibrat, relația noastră e echilibrată. Zilele de încărcare cu școala, adică luni, marți și miercuri ea stă la Simona, iar joi, vineri și sâmbătă vine la mine.

Duminica stă jumătate de zi la mine până o duc la Muzeul de Artă Recentă, unde are un curs la care merge de doi ani de zile în fiecare duminică și după- masa la Simona”, ne-a mai spus stilistul, despre programul fiicei lor.

Alin Gălățescu și Simona Semen s-au căsătorit în 2015, iar în 2016 venea pe lume fiica lor, Elida Maria. Din păcate, mariajul celor doi a început să scârțâie la puțin timp după nașterea copilului, așa că au decis să o ia pe drumuri separate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net