EXCLUSIV Criticul de modă Alin Gălățescu s-a însurat și va fi tătic

Ultima actualizare:

    Alin Gălățescu, alături de soția sa, designerul Simona Semenfoto: arhiva personală
Alin Gălățescu, alături de soția sa, designerul Simona Semenfoto: arhiva personală

Extrem de discret cu viața sa privată, criticul de modă Alin Gălățescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a căsătorit. Aceasta nu este însă singura veste bună. Alin a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! de ce a ajuns acum în fața ofițerului Stării Civile. Criticul de modă va deveni tătic chiar în ziua de Crăciun.

Povestea de dragoste dintre criticul de modă Alin Gălățescu (46 de ani) și designerul Simona Semen nu era o necunoscută pentru lumea modei de la noi. Cei doi se iubesc de mai bine de trei ani. Puțini știau însă de planurile celor doi. Vineri, 11 septembrie, Gălățescu a îmbrăcat un costum elegant și s-a prezentat la Primăria sectorului 6, unde a semnat certificatul de căsătorie alături de aleasa inimii lui.

După ce au spus un ”DA” hotărât, cei doi miri și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, într-o bisericuță din Bragadiru. Cum era de așteptat, Simona a purtat o rochie creație proprie. Alin însă i-a surprins cu o apariție la costum și cravată pe toți cei care erau obișnuiți cu stilul lui degajat.

Alin Gălățescu, un ginere elegant în costum și cu cravată
Alin Gălățescu, un ginere elegant în costum și cu cravată

Pentru Alin aventura adevărată abia acum începe, având în vedere că vestitul critic de modă se pregătește să devină tată. ”Vom deveni părinți pe 25 decembrie. Simona va aduce pe lume o fetiță pe care o vom boteza Elida după numele mamei mele și Elena, după numele mamei ei”, a declarat fericit Gălățescu, în exclusivitate pentru Click! 

Luna de miere este programată pentru octombrie, în Franța, mai precis în Provence, la un hotel de lux.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net