Talentele nebănuite ale Elidei, fiica designerului Alin Gălățescu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Gălăteșcu este un tătic mândru din cale afară! Designerul ne-a povestit că are o relație excepțională cu fiica sa, Elida, rezultată din mariajul cu Simona Semen, de care a divorțat în urmă cu ceva timp.

Alin Gălățescu a fost căsătorit cu designerul de modă Simona Semen! Însă din cauza unor neînțelegeri apărute cu timpul, cei doi au ales, într-un mod civilizat, să meargă pe drumuri separate. Din iubirea lor a rezultat o minune de fetiță, pe care creatorul de modă o iubește ca pe ochii din cap.

Citește si: EXCLUSIV Criticul de modă Alin Gălățescu s-a însurat și va fi tătic

Alin Gălățescu are o relație specială cu fiica sa!

Copilul este foarte bine, a început clasa I. Este într-o nouă etapă a existenței sale. Atât eu, cât și Simona încercăm să ne facem programul în funcție de programul ei. Este foarte happy, mergem în continuare la pictură și la zona de muzică.

Este foarte bine! Fiica mea și pictează excepțional, mergem și la “Muzeul de Artă Recentă” în fiecare duminică, de un an și jumătate, și se simte extraordinar acolo.

În momentul de față, cel mai mult dansează, dar eu cred că astea sunt chestii pe care o să le descopere încet, încet, odată cu vârsta. Nu cred că trebuie să se evidențieze de acum în ceva cu adevărat. O să iasă la suprafață ce o bucură pe ea cel mai mult. Până la urmă asta contează”, a declarat Alin Gălățescu, pentru Click!.

Mai vezi și: VIDEO Criticul de modă Alin Gălăţescu nu are milă de vedete! Ce spune despre ţinutele divelor de la premiile Gopo

Anii trec rapid, iar fiica sa o să devină o adevărată domnișoară. Creatorul de modă s-a pregătit și pentru momentul în care Elida va fi curtată. „Când o să crească și o să aibă pretendenți, cred că o să fie pe zona de IT, deci trebuie să fac o echipă de IT-iști foarte bună. Plus că ușor - ușor eu sper să o pregătesc pe fiica mea să facă ea propriile selecții atunci când vine vorba de un iubit, iar până la urmă să am încredere în ea, pentru că este viața ei.”, a declarat Alin Gălățescu, pentru Click!.

Alin Gălățeșcu: „Am atât de multe domnițe în jurul meu care vor să devină actrițe!”

Ne-am întâlnit cu Alin Gălățescu la premiera filmului Avatar, unde ne-a spus și dacă a avut vreodată gândul de a se face actor. Vă spunem noi, răspunsul final este: NU.

Nu m-am gândit niciodată să devin actor. Am atât de multe domnițe în jurul meu care vor să devină actrițe, între ghilimele, încât nu! Prefer să fiu ceea ce sunt, adică un coordonator, regizez, mă joc cam cum vreau eu, deci prefer să fiu în spatele camerei de filmat decât în fața ei. Mediul în care sunt eu mi-a adus multe satisfacții depline, așa că dacă îți este bine într-un mediu, este bine să îl studiezi, să îl aprofundezi, nu să fii nostalgic după alte spații", a conchis Alin Gălățescu, pentru Click!.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net