Amalia Enache, complet goală, în natură: „Nu tu faianță, nu tu perdeluță. Dușul în care nu poți suferi de claustrofobie”

Ultima actualizare:

Amalia Enache, 44 de ani, a oferit fanilor o priveliște de neuitat, căci știrista de la PRO TV a publicat o serie de imagini în premieră, în care nu poartă deloc haine. Vedeta a renunțat la inhibiții și a împărtășit fanilor câteva imagini din vacanță. 

Prezentatoarea știrilor PRO TV, mămica unei fetițe superbe în vârstă de șase ani, și-a dezvăluit feminitatea și senzualitatea într-o manieră unică, așa cum nu a mai făcut-o niciodată, ceea ce a atras imediat simpatia fanilor. 

Nu rata și: Amalia Enache: "E foarte greu să fii părinte singur"

Amalia Enache a luat o pauză de la ritmul stresant al vieții cotidiene și s-a refugiat într-o regiune montană cu priveliști de vis, pentru puțină relaxare. În loc de un resort all inclusive cu piscină, vedeta a optat pentru o casă cu dușul în curte și cu o priveliște superbă, care-ți taie răsuflarea. 

În această atmosferă sălbatică de poveste, Amalia Enache a încercat să se apropie mai mult de natură, așa că a renunțat complet la haine și s-a pozat goală în timp ce se afla la duș. Desigur, nu vorbim despre o cabină de duș ultramodernă, așa cum afișează orice vedetă pe rețelele de socializare, ci mai degrabă de una făcută din paie de stuf și stâlpi de lemn. 

Te-ar interesa și: Amalia Enache și Tavi Clonda s-au distrat la film. Ce mari și frumoase sunt fetițele lor!

Vedeta a pus în dreptul imaginilor o decriere extrem de grăitoare a locului superb în care a ales să-și petreacă vacanța. 

,,Nu tu faianță, nu tu perdeluță. Dușul în care nu poți suferi de claustrofobie.", a scris Amalia Enache. 

Amalia Enache și soțul ei au o relație discretă

Amalia Enache este mămica unei fetițe Alma, de aproape șase, iar tatăl micuței, Claudiu Anghel, este make-up artist și îi place să stea mai mult în afara reflectoarelor. Vedeta TV și partenerul ei se bucură de o relație discretă, cei doi sunt căsătoriți, iar bărbatul locuiește în România. 

Independentă din fire, Amalia Enache consideră că a tatăl fiicei sale este sufletul ei pereche și că există o conexiune specială, atipică între ei. 

,,Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.", a dezvăluit Amalia Enache pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net