Amalia Nastase, în scandal monstru cu Poliția! „Vouă nu vă e, mă, rușine?!” Din cauza cui nu mai doarme nopțile?

Ultima actualizare:

Amalia Năstase e foc și pară! Nu se mai poate odihni nopție de șase ani de zile! Un club din apropierea locuinței sale  îi strică somnul. Toată noaptea decibelii răsună în boxe în tot cartierul. Vedeta a făcut mai multe reclamații la Poliție, dar fără nici un rezultat.

Amalia Năstase (45 de ani) a ajuns la capătul puterilor! Nu se mai poate odihni deloc nopțile, din cauza unui club de fițe, situat chiar în vecinătatea locuinței sale dintr-un cartier de lux din Capitală. Decibelii răsună la maxim în boxe toată noaptea, iar pentru Amalia somnul s-a transformat într-un coșmar.

Amalia Năstase: „Mi-ar fi rușine să fiu polițist și să-mi râdă niște interlopi în față”

Vedeta a făcut reclamații și petiții nenumărate la Poliția sectorului 1, dar și la Primărie.

De mai bine de 6 ani de zile sun, în fiecare weekend, la Poliția Română ca să reclam faptul că un club, care nu are autorizatie, face concerte, cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber, până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei «au spate», așa mi s-a spus.

„Nicușor Dan e dulce somnul?!”

Am făcut petiție la Primaria sectorului 1 și mi-a răspuns doamna primar Clotilde Armand că așa e (nu au autorizație de funcționare) și că Poliția va lua măsuri. Poliția mi-a răspuns că dacă mă deranjează, pot să sun la 112!

Vouă nu vă e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre vă arde? Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer! PS: am făcut toate petițiile posibile. Nicușor Dan e dulce somnul?!”, a tunat și a fulgerat fosta soție a lui Ilie Năstase, pe contul ei de socializare, în speranța că măcar așa se va face, în sfârșit, auzită.

Care a fost răspunsul Poliției sectorului 1?

Reprezentanții Poliției sectorului 1 au venit, până la urmă, cu un răspuns oficial, care a nemulțumit-o însă total pe Amalia.

Bună seara. Locația menționată de dumneavoastră a avut, în fiecare an, autorizație de funcționare, dar nu și pentru construirea terasei, fapt pentru care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, atât de către colegii din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, cât și din cadrul Biroului Disciplina în Construcții.

Vă adresăm rugămintea să specificați cu exactitate ce anume reclamați în prezent, întrucât clubul la care faceți referire este deschis doar în perioada mai-octombrie. În prezent, este închis. Vă asigurăm că, la momentul oportun, vom verifica dacă locația deține toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea specifică a activității.

Așa cum v-a mai fost transmis, vă îndrumăm să apelați Dispeceratul Poliției Locale 021.9540, disponibil 24/7, pentru o intervenție promptă, atât în situația tulburării liniștii publice, cât și în alte situații din zona noastră de competență”, precizează reprezentanții Poliției sectorului 1, chiar pe contul de socializare al vedetei.

Amalia Năstase: „Bubuie muzica de rupe și acum”

Amalia Năstase nu renunță, însă, la luptă.

Poliția Locală Sector 1, păi nu vreți voi acum să mergem să vedem cum e închis?! Bubuie muzica de rupe și acum. Voi sunteți ok? Doamne ferește! Reclam că pe un teren aflat în proprietatea publică a statului este o scenă, cu boxe de concert, cu mese și consumație, fără autorizație că știți și voi că nu are cum să ia vreodată autorizație.

Și voi (sau cine s-o duce) vă duceți și ăia vă arată autorizația de funcționare din hală, și gata, plecați la secție mulțumiți. Aș vrea să știu cum de v-ați informat atât de bine despre programul ăla de functțonare și nu v-ați suit în mașină să vedeți ce reclam. Cum adică, acolo nu a fost nimeni? Conform legii când sună cineva, se intervine. Ce visați că e închis clubul? Doamnem ce bătaie de joc. Ministerul Administrației și Internelor ce e cu voi?”, a mai scris indignată vedeta, pe contul ei de socializare.

Amalia Năstase locuiește, în prezent, împreună cu familia într-o vilă a cărei valoare se ridică la câteva sute de mii de euro. Proprietatea, în care s-a mutat în anul 2017, este localizată într-o zonă de lux din Capitală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net