Amalia Năstase își învață mezinul ce înseamnă valoarea banului. Cum își educă fiul: „Își strânge...”

Copiii Amaliei Năstase au învățat încă de mici valoarea banilor. Vedeta și-a crescut cu grijă cei trei copii, îndeosebi pe mezinul familei, Toma, din căsnicia cu Răzvan Vasilescu. Cum au reușit cei doi să-i ofere educația financiară celui mic și la ce resurse au apelat, aflați din rândurile de mai jos. 

Amalia și Toma, fiul ei / foto: Social media
Amalia și Toma, fiul ei / foto: Social media

Amalia Năstase mai are două fete din căsătoria cu Ilie Năstase - Alessia și Emma, care studiază în străinătate. În prezent, atenția este îndreptată către mezinul familiei, Toma, care deja cunoaște valoarea banului și matematica. 

Amalia Năstase, despre educația financiară a copilului ei 

Într-un interviu acordat presei, Amalia Năstase a vorbit despre strategia cea mai potrivită, în cazul ei, pentru a-și educa băiatul. Pasionat fiind de jocuri pe calculator, micuțul Toma a fost învățat să investească fiecare ban așa cum trebuie. 

„Știe cu banii pentru că el este gamer și își cumpără skin-uri de pe Fortnite care costă niște bani. Așa că își strânge el bani. Ne dă banii să-i punem pe card și își cumpără câte un skin. Adică știe foarte bine valoarea banului.

Așa a învățat și matematică. Adunare, scădere, așa a învățat, de la banii ăia pe care trebuie să-i adune ca să facă o anumită sumă. Deci știe cu banii”, a explicat Amalia Năstase, într-un interviu acordat publicației Ego

Vedeta a mai spus faptul că cel mic este mereu supravegheat de tatăl lui, care la rândul să se joacă. Așa a reușit să îl îndrume pe cel mic să cunoască valoarea banului, dar și a respectului:

„El joacă mereu cu Răzvan lângă el. Răzvan este gamer, eu habar nu am de asta și el îl supraveghează, dar nu s-a întâmplat până acum pentru că Toma este foarte precaut și știe când începe cineva să vorbească urât, chiar dacă este copil, iese din joc. Păi au învățat și pe la școală, se descurcă, știe”, a continuat Amalia Năstase, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net