Amalia Năstase, din nou la dietă! A plecat la piață după legume! „Eu mereu țin…”

#Exclusiv Click!

Amalia Năstase (47 de ani) se luptă, din nou, cu kilogramele în exces. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost surprinsă, recent, de fotoreporterii Click!, mergând la piață pentru a-și procura legume. Amalia ne-a dezvăluit ce tip de dietă ține în prezent.

Amalia Năstase a reînceput lupta crâncenă cu kilogramele. Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut mereu probleme cu greutatea. A ținut diete peste diete, care mai de care mai drastice, unele cu rezultate fenomenale. A slăbit la un moment dat aproximativ 30 de kilograme, dar apoi s-a îngrășat, inevitabil, la loc.

Acum, kilogramele par să fi luat-o din nou razna în cazul ei, mai ales că fosta soție a lui Ilie Năstase are un program zilnic infernal, stresul punându-și amprenta și asupra alimentației.

Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele

În consecință, Amalia Năstase a decis să ia, din nou, măsuri. Ține iar dietă de tip fasting și mănâncă foarte multe legume.

Zilele acestea, Amalia a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în zona Băneasa, mergând la piață.

Îmbrăcată cu un palton elegant, Amalia a intrat în piață și și-a cumpărat foarte multe legume, care constituie baza alimentației ei la acest moment. După ce și-a făcut cumpărăturile, vedeta a ieșit prin spatele pieței, s-a urcat în mașină și a demarat, grăbită, spre casă.

Ce dietă ține în prezent fosta soție a lui Ilie Năstase?

Zilele acestea, Amalia Năstase a mers la clinică pentru o serie de analize medicale de rutină, dar și pentru a face celebrele perfuzii cu vitamine, la care apelează lunar.

Vedeta ne-a mărturisit că se află și în prezent la dietă și că se așteaptă să vadă rezultatele în curând.

Eu mereu merg la clinica aceea. Fac perfuzii cu vitamine, suplimente și mai fac și diete, dar o să vă zic eu atunci când o să fie cu succes!

Merg cam o dată pe luna la clinică. Fac din când în când și analize de sânge.

Adevărul este că eu mereu țin diete: fasting, Prolon etc”, a declarat Amalia Năstase, în exclusivitate pentru Click!

Reușise să dea jos 30 de kilograme!

În urmă cu trei ani, Amalia Năstase ajunsese la cea mai bună versiune a ei. Vedeta a reușit atunci performanța să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, ținând dieta oloproteică, sub supravegherea medicului nutriționist. Rezultatele dietei urmate atunci au fost cu adevărat spectaculoase.

La începutul anului trecut, fosta soție a lui Ilie Năstase a ținut din nou o dietă personalizată, cu mâncare porționată la casolete. A reușit atunci să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme în doar o lună și jumătate.

Amalia Năstase (47 de ani) a intrat în atenția presei pe vremea când a fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (77de ani). Căsnicia lor a durat din anul 2004 până în 2010.

Aceștia au împreună două fiice, Alessia ( 20 de ani) și Emma (18 ani). Din anul 2010, Amalia formează un cuplu alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu (43 de ani) . Cei doi au împreună un fiu, Toma, în vârstă de 8 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG