Cori Grămescu a dezvăluit dieta de doar 23 de lei! Iată cum poți slăbi cu bani puțini

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pentru mulți oameni este dificil să ducă un stil de viață sănătos. Iar obstacolele sunt multe, de la situația financiară dificilă, la un job solicitant sau o viață de familie plină. Totuși, există mici soluții prin care putem trăi echilibrat, chiar și cu bani puțini. Iată cea mai ieftină dietă pe care o poate ține oricine! Nutriționistul Cori Grămescu ne-a dezvăluit în exclusivitate secretul prin care poți slăbi cu doar 23 de lei pe zi!

Cori Grămescu a dezvăluit dieta de doar 23 de lei!
Cori Grămescu a dezvăluit dieta de doar 23 de lei!

Iată cum poți slăbi cu bani puțini

Cu toții știm că este esențial să avem un stil de viață sănătos, pornind de la suficiente ore de somn la o alimentație potrivită și un program de exerciții fizice regulat. Totuși, ne confruntăm de multe ori cu acel „nu am timp”. Se spune că, dacă vrem ceva cu adevărat, atunci ne facem timp. Totuși, ce sfaturi le poți da oamenilor simpli, care într-adevăr au un program foarte încărcat. Ce reguli ar putea să respecte încât să nu se neglijeze total?

Treaba asta cu „dacă e important, îți faci timp”, e o afirmație foarte elitistă, care transferă o grămadă de vină asupra celor care au o situație personală mai puțin privilegiată. Fie că sunt oameni copleșiți de responsabilitățile de la muncă sau de cele din familie, sau sunt oameni care petrec 2-3 ore pe zi în trafic spre serviciu, pentru că nu își permit să se mute sau nu își găsesc un alt loc de muncă, toate aceste dificultăți sunt obstacole reale în a avea un stil de viață sănătos. Presiunea materială este, de asemenea, un aspect care tinde sa blocheze oamenii, dar aici aș menționa că întotdeauna există soluții să mâncăm sănătos și echilibrat, fără să aruncăm mii de lei pe sclifoseli alimentare. Iată regulile mele de viață echilibrată, chiar și în contextul unei vieți extrem de solicitante :

-mănâncă 12-15 linguri de legume înăbușite, coapte sau crude la fiecare masă.

-mănâncă o porție mică de carne cât podul palmei la fiecare masă principală.

-limitează pâinea la 2-6 felii pe zi. Cu cât viața de zi cu zi este mai sedentară, cu atât ai nevoie de mai puțină pâine.

-dormi cel puțin 6.5 ore pe noapte.

-nu sta mai mult de 2 ore pe săptămână la TV și scoate de pe telefon aplicațiile de social media - îți consumă mult mai mult timp decât crezi.

-prioritizează alimentele neprocesate și renunța la alcool, țigări, produse semipreparate sau gata ambalate. Costă mai mult decât crezi - oboseala, probleme de sănătate, dificultăți de digestie - și îți agravează toate stările emoționale rele.

-gătește mâncarea pentru mai multe zile în avans - în felul acesta economisești timp și bani și te poți organiza mai eficient cu orele de masă.

Cori Grămescu a dezvăluit dieta de doar 23 de lei!

Mulți se plâng că este scump să ții diete. Poți să recomanzi niște de preparate sănătoase cu ingrediente accesibile pe care le putem consuma într-o zi obișnuită? 

Mic dejun: 2-3 ouă, 1-2 felii de pâine, un bol de legume asortate, 7 lei.

Gustare de dimineață: un măr și 3 nuci - 1 leu.

Prânz: 2-3 cartofi, 2 ciocănele de pui, un dovlecel la grătar 7 lei.

Gustare de seară: un iaurt grecesc mic și 3-4 nuci - 2 lei.

Cină: o felie de cotlet de porc , 12-15 linguri legume asortate la cuptor (ciuperci, dovlecei, vinete, sfeclă, ardei, conopidă) - 6 lei.

Cost total: 23 de lei pe zi asigură un necesar de 1300-1500 de kcal, aport potrivit pentru o slăbire corectă și echilibrată nutrițional, socotită la prețurile din magazinele de conveniență din centrul orașului. Dacă facem cumpărături în mod organizat din piețele mari sau supermarket-urile de discount, putem reduce acest preț cu 30%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net