Motivul real pentru care Amalia Năstase a renunțat la diete. Vrea să revină la greutatea din tinerețe, însă nu poate

Amalia Năstase s-a confruntat o vreme îndelungată cu fluctuații de greutate, mai ales după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. Acum, deși spune că și-ar dori să fie mai slabă, vedeta spune că nu mai ține nicio dietă!

Vedeta a renunțat la diete / foto: Instagram
Vedeta a renunțat la diete / foto: Instagram

Amalia Năstase a uimit întreaga lume după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme! Dar, se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a mai adăugat la loc din greutatea pierdută.

Potrivit celor de la adevarul.ro, Amalia Năstase a și oferit un motiv clar pentru care nu mai ține nicio dietă în aceste zile.

„Nu prea țin în momentul ăsta o dietă, după cum se vede. Mă rog, țin un fel de fasting, dar când ai foarte multe proiecte și muncești foarte mult, cam uiți de diete. Le-am ținut în timpul pandemiei, de stăteam acasă!”, a spus vedeta, conform sursie citate. Amalia Năstase a explicat că acum nu mai are timpul și energia necesară pentru a ține diete.

„Acum nu prea am timp să mă fandosesc și cu diete! O să am timp și de diete, dar când o să termin munca. Eu, din păcate, când sunt stresată și când am multă muncă, cam scap în ele așa”, a mai spus Amalia Năstase.

Amalia Năstase spune că și-ar dori să slăbească din nou

Vedeta a recunoscut și faptul că, la fel ca cei mai mulți dintre noi, mai mănâncă ciocolată atunci când este stresată. „Când ești în cel mai mare stres posibil, te oprești într-o ciocolată. Nu am controlul ăla de sine în care să zic: Nu, acum mă duc și mănânc doi morcovi, dar când faci multe lucruri mișto și care te împlinesc, devine puțin secundar”, a mărturisit Amalia Năstase.

De asemenea, potrivit sursei, vedeta, acum în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că și-ar dori să revină la greutatea din tinerețe. „Și mie mi-ar plăcea să arăt ca la 20 de ani, aveam 53 de kilograme atunci, dar nici nu-mi petrec toată ziua gândindu-mă că nu mai sunt ca atunci, pentru că am făcut multe lucruri de atunci care mă împlinesc. Trebuie să și slăbesc, că nu pot să rămân așa!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net