Amalia Năstase și soțul ei părăsesc România. Care este țara în care vor să se mute

Amalia Năstase a luat prin surprindere pe multă lume la anunțarea veștii că ea și soțul ei au ales țara pentru care părăsesc România. Prezentă într-o emisiune televizată, vedeta a oferit mai multe detalii pe marginea acestui subiect. 

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu / foto: Social media
Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu / foto: Social media

Una dintre cele mai mari dorințe pe care o au Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu este aceea de a se muta într-o altă țară. Nu acum, ci peste ani, la bătrânețe, destinația fiind deja aleasă - Franța. 

Amalia Năstase: „Francezii sunt cei mai aristocrați” 

Recent, fosta soție a lui Ilie Tănase a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul său de viață. De asemenea, pe lângă faptul că a mărturisit că își doresc să își petreacă ultimii ani ai vieții în Franța, vedeta a vorbit și despre planurile de vacanță pe care le au pentru vara aceasta. 

„Franța! M-aș muta definitiv atunci când vom fi mai în vârstă, probabil că o să avem o căsuță în sudul Franței. Parisul… dacă putem… un apartament la Paris e… Francezii sunt cei mai aristocrați așa la bătrânețe și ies la masă până la 90 de ani. M-au cucerit! Așa aș vrea să fiu și eu!”, a mărturisit Amalia Năstase, la Antena Stars.

Amalia Năstase, vacanță în Grecia cu familia 

Vedeta a vorbit și despre planurile acestei veri. Ea, alături de partener și copii, vor pleca în Grecia. Totuși, Amalia Năstase a recunoscut și faptul că își dorește ca ea și Răzvan Vasilescu să se bucure de câteva zile doar pentru ei. 

„Vrem să mergem prin Grecia, să ne împărțim între vacanțele cu copiii și o zi, două fără copii. Vom avea o vară în care mergem la mare, în multe mări. Locul meu preferat a fost, va fi și va rămâne tot timpul Coasta de Azur. Mi se pare că Franța este cea mai frumoasă țară din lume și, bineînțeles, Coasta de Azur este cel mai frumos loc de vacanță”, a mai spus Amalia Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
landscape 2806202 1280 jpg
image
image
image
image
image
image
adina buzatu instagram jpg
banner wiz khalifa png
jennifer lopez violet affleck profimedia jpg
banner shelly png
shannen doherty profimedia jpg
banner wiz khalifa png
banner adrian minune png
Elena Tănase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net