Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele! S-a pus, din nou, pe slăbit. „Nu sunt perfectă, dar încerc!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Amalia Năstase se luptă cu kilogramele de ani buni! Vedeta reușise, întru-un timp să slăbească peste 30 de kilograme. Acum, însă, se chinuie să dea jos din kilogramele care s-au adunat din nou între timp.

Amalia Năstase nu e la prima dietă! Fosta soție a lui Ilie Năstase se luptă cu kilogramele de ani de zile. În urmă cu trei ani, Amalia reușise performanța să slăbească 30 de kilograme, urmând o dieta oloproteică, sub supravegherea unui medic nutriționist. Rezultatele au fost atunci spectaculoase. În doar 6 luni, vedeta, mamă a 3 copii, a reușit să scape de cele 30 de kilograme acumulate la ultima sarcină.

Acum, însă, Amalia a mai pus din kilograme la loc și a decis să recurgă la o metodă drastică de slăbit, este vorba de postul negru, mai ales că am intrat în Postul Paștelui.

Amalia Năstase: „Nu se întreabă o femeie câte kilograme are!”

Eu încerc să țin acum și post și dietă. Adică să nu mănânc dulciuri, carbohidrați prea mult. Încerc! Nu sunt perfectă, dar încerc!

Încerc să mai slăbesc. Nu se întreabă o femeie câte kilograme are și nici ce vârstă are. O să văd cât mai vreau să slăbesc”, ne-a declarat Amalia Năstase, la ultimul eveniment monden la care a participat.

Dacă tot am intrat în postul Paștelui, vedeta ține post negru vinerea, adică nu pune gura decât pe apă. De carne nu se mai atinge și încearcă să se abțină și de la dulciuri, pe cât se poate.

Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou azi, dar vine, de fapt, din tradiție.

„Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească”

În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică.

Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească. Cine nu slăbește a mai gustat ceva. Vedetele nu sunt doctori, vedetele sunt oameni ca toți oamenii, iar, dacă te uiți la ce spun nutriționiștii ei îți explică care anume sunt beneficiile acestui post negru.

Slăbitul este unul dintre beneficii, dar sunt foarte multe alte beneficii și anume se regenerează celula, pentru că are timp s-o facă, digestia are timp să se liniștească și să repornească cum trebuie, microbiomul nostru din intestine se reface”, a adăugat vedeta.

Amalia Năstase (46 de ani) a fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (76 de ani) din 2004 până în 2010. Aceștia au două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2010, Amalia formează un cuplu cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu (42 de ani) cu care are un fiu, Toma, în vârstă de 7 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net