Amna s-a bronzat în octombrie, la munte! Cât de sexy este artista și cum se reface după accidentul de mașină în care i-a sărit rotula

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Amna (40 de ani) se bucură din plin de câteva zile de relaxare la munte, în compania fiului ei, David.

Artista se află în Poiana Brașov, la hotelul ei de suflet, acolo unde își încarcă bateriile de fiecare dată când simte că are nevoie de timp doar pentru ea. Cântăreața i-a intrat în voie și fiului ei, la locul de joacă, acolo unde s-a tăvălit printre bile colorate și s-a dat pe tobogan, dar apoi a mers și la masaje, saună și s-a răsfățat puțin pe terasă, acolo unde s-a așezat pe un șezlong, la soare.

"Fac tratamentele corporale și mult masaj"

Amna a avut un recent accident de mașină, în timp ce mergea spre un concert, iar în urmă acestuia a rămas cu ceva probleme la un picior așa că face acum recuperare.

"Am fugit la munte, în Poiană, unde mie îmi place foarte mult. Dau cu saună, cu pillates și tratamente corporale. Așa mă mențin de obicei și acasă, merg de trei ori pe săptămână. La munte fac tratamentele corporale și mult masaj!", ne-a mărturisit Amna care are acum o siluetă de invidiat și intenționează să ajungă cât de curând la 48 de kilograme.

"Am avut un accident de mașină și mi-a sărit rotula"

Artista se mentine în forma nu doar cu tratamente corporale și sport ci acordă o atenție sporită și în privința alimentației. Acum face și fizioterapie în urma unui accident de mașină în care a fost implicată dar nu din vina ei.

"Mănânc foarte mult pește, de obicei somon cu legume sau salate și cu  somon. Cam asta e masa de bază, migdale. Am grijă foarte mare la dietă! Mă hidratez, e foarte importantă hidratarea. Am avut un accident de mașină și mi-a sărit rotula, acum fac fizioterapie. Am avut o problemă în drum spre concert, a intrat cineva în mine, am avut o perioadă stresantă în care am fost la concerte și am avut dureri dar îmi revin încet-încet, cu multă recuperare. La munte m-am bucurat de vreme frumoasă și am stat puțin și la plajă. Chiar am avut nevoie să mă încarc după această perioadă stresantă și foarte aglomerată de concerte și evenimente", ne-a mai povestit Amna pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner dana rogoz png
banner Iana Novac
Banner Lena Enache
oana roman pepe raluca pastrama jpg
Banner Alin Oprea
banner  carmen grebenisan png
banner caini png
Karmen Minune are o familie frumoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net