Ana Baniciu, „țiplă” în costum de baie, la 2 luni după ce a născut! Blondina arată fabulos. Foto

Ana Baniciu arată încredibil la nici 2 luni de când a devenit mămică! Vedeta și-a surprins fanii din mediul online și a publicat imagini în care apare în costum de baie. Se pare că artista a reușit să-și recapete silueta de dinainte de sarcină într-un timp extrem de scurt.

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut
Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut

La începutul acestei veri, Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Ei bine, se pare că acum, la 2 luni de când a sărbătorit venirea pe lume a fiului ei, cântăreața și-a uimit admiratorii cu o apariție spectaculoasă.  În urmă cu puțin timp, vedeta a avut parte de câteva ore de relaxare pe plajă și a reușit chiar să își facă și o scurtă ședință foto.

Artista a publicat pe pagina sa personală de Instagram mai multe imagini în costum de baie, de culoare maro, care i-a evidențiat perfect corpul de invidiat. Într-un timp atât de scurt, vedtea a reușit să-și recapete silueta de dinainte de sarcină. Și, bineînțeles, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Ana Baniciu face furori în costum de baie, la 2 luni de când a născut

„Ești superbă, mămico!”, „Mamă, chiar ești mamă!”, „Arăți foarte bine!”, „Incredibil! Un corp senzațional!”, „Arăți cu 10 ani mai tânără!”, „Sigur ai născut acum 2 luni? Ești superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea pe care vedeta a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Pe data de 5 iunie 2024, Ana Baniciu și partenerul ei de viață, Edy Kovacs, care i-a devenit soț anul trecut, au devenit părinți pentru prima dată, artista a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta trebuia să nască la mijlocul lunii iunie, însă după ce a apărut o problemă pe ultima sută de metri, medicii au deci să efectueze o operație de cezariană. Artista a ținut să precizeze că operația de ceraziană prin care a trecut nu a fost deloc una dificilă și chiar s-a recuperat rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net