Ana Barnoski dă din casă! Ce s-a întâmplat cu Bursucu la filmările pentru Revelion

Ultima actualizare:

Ana Barnoski a făcut dezvăluiri de excepție pentru Click! în ultima zi din 2021. Ce se întâmplă în Revelionul la Kanal D? Dar și care este relația cu Bursucul, mai ales că au filmat împreună? Ei bine, aflăm chiar de la vedeta tv.

Ana Barnoski. Sursa foto: Click!
Ana Barnoski. Sursa foto: Click!
  • Aveti misiune grea de Revelion. La ce sa ne asteptam in noaptea dintre ani de la voi?

Va fi o noapte foarte frumoasa, cu multe surprize, un concept nou, cu invitati numai <unul si unul>, ne vom distra, petrecem, cantam, dansam, avem multa muzica! Totul o sa fie foarte, foarte frumosJ, surprinzator! Pot da un pic din casa, iata cateva nume care vor fi in platoul programului special „Roata Distractiei” : Alex Velea, Armin Nicoara, Andreea Antonescu, Georgiana Lobont, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam si actorii Romica Tociu si Cornel Palade. Vedetele vor avea parte de niste suprize J), iar telespectatorii nostri vor rade cu lacrimi. Asadar, pe 31 decembrie, de la ora 21:30, nu pierdeti “Roata Distractiei”, la Kanal D, sa va poarte Noroc tot anul viitor!

  • Ana, cum e sa lucrezi cu Bursucu? Spune-ne 3 lucruri care te scot din sarite la el. 

Poate cateodata, dimineata, cand eu ajung la serviciu, si vin inaintea lui la machiaj ar fi o chestiune de mentionat, dar nu e ceva care ma enerveaza si care ma intriga. Sa va povestesc; ei bine eu vin dimineata, trezita devreme si nu sunt cea mai comunicativa, vreo ora, doua, trebuie sa o iau usor sa-mi revin, iar el, vine cateodata cu o energie debordanta si vorbeste atat de mult! Ma uit asa ciudat la el si-n mintea mea ma intreb: <Doamne, de unde-i vine atata energie? Ca eu abia ma trezesc! Abia pot sa <leg> doua cuvinte….>. Eu si Bursucu ne intelegem foarte bine, nu are cum sa fie decat bine cand  lucrezi cu el. Radem mult si in emisiune, si in culise.

  • Dar ceva întamplari mai nastrusnice? Stim ca e pus pe haz mereu

Intamplarile vin din partea mea, pentru ca eu sunt tot timpul cea care-l pune in fel si fel de situatiiJ

  • Cate ore se filmeaza ptr un Revelion? Sau treaba se intinde pe cateva zile?

Depinde. De data aceasta am filmat o zi intreaga, dar nu am simtit vreo oboseala pentru ca distractia a fost maxima! Am ras cu pofta la tot felul de pedespse, am cantat mult. Chiar ma gandesc de multe ori ca sunt norocoasa si fericita ca fac ceea ce imi place.

  • Care este cea mai dificila misiune de îndeplinit in televiziune pe care ai avut-o de cand lucrați in media?

Nu pot sa-mi dau seama daca am avut vreo <misiune> greu de indeplinit de cand lucrez in media. Ma gandesc la o chestie care m-a scos din zona mea de confort si a fost total noua pentru mine, prima oara cand am luat contact cu prompterul …a fost putin ciudat pentru ca era un lucru nou.

  • Si, pentru ca am o curiozitate, esti asaltata de admiratori? O intamplare ciudata din partea lor ne spui? 

Primesc foarte multe cereri in casatorie. J Cat despre intamplari ciudate, da, am avut, din pacate … Mi-a scris odata, un barbat, timp de vreo jumatate de an… J Omul, practic, vorbea singur, pentru ca eu nu i-am raspuns niciodata la vreun mesaj; se trezea din nou, peste alte cateva zile, si continua sa imi scrie.

  • Un mesaj pentru cititorii Click!? 

Sa aveti grija de voi, cu totii, sa fiti sanatosi si fericiti, si fie ca anul ce urmeaza sa ne aduca tuturor sanatate, bucurii imense, noroc si doar ganduri bune!

Revelionul la Kanal D

Seara de Revelion este prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cu o ediție specială „Roata Distracției”, alături de invitați de seama din showbiz-ul autohton, cu multe surprize uriașe pentru aceștia și probe contracronometru, ce vor strârni hohote de râs, telespectatorii vor intră în noul an cu o doză uriașă de noroc și bună dispoziție, la „Roată Distracției”.

Alex Velea, Pepe, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii <Nostalgia> din noaptea de Revelion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net