Ana Bodea, actrița din Lia, a dat vestea cea mare: „Când vreau ceva, fac să se întâmple”

De când este în relație cu Valentin Butnaru, frumoasa Ana Bodea prosperă pe toate planurile! Tânăra actriță a reușit să se realizeze repede la doar cei 23 de ani ai săi. Are o carieră în floare, o relație cu unul dintre cei mai râvniți prezentatori din România și mai nou și-a achiziționat și un super apartament în inima Capitalei. 

Ana Bodea, actrița din Lia, a dat vestea cea mare
Ana Bodea, actrița din Lia, a dat vestea cea mare

Ana Bodea, actrița din Lia, a dat vestea cea mare

Ana Bodea trăiește pe picior mare, fără doar și poate. Nici nu e de mirare pentru că, până la urmă, muncește mult, motiv pentru care își face toate poftele. Recent, actrița din „Lia - soția soțului meu” de la Antena 1, și-a îndeplinit marea dorință de a-și cumpăra propria locuință.

Actrița și-a dorit să se mute mai repede, însă planurile i-au fost date peste cap și lucrările vor mai dura până va putea sta, în sfârșit, în noul ei cuibușor, alături cel mai probabil de iubitul ei, Valentin Butnaru, prezentatorul cu 15 ani mai în vârstă decât ea.

Iată însă că ambițiile tinerei nu se opresc aici. Ana își dorește să dețină într-o bună zi și o casă la munte, într-o zonă linișitită, unde să poată petrece momente minunate alături de cei dragi. 

„Aș vrea o casă mai retrasă, undeva la munte sau într-o pădure. Recent, mi-am achiziționat un apartament și o să mă mut, abia aștept. Da, sunt în amenajări de câteva luni. Credeam că o să meargă mai repede, dar mi-am dat seama că este un proces mai greu. De când eram mică mi-am dorit să am profile pe pereți, ca ramele acelea din apartamentele pariziene și am zis că fac asta, e singurul lucru pe care l-am impus neapărat, în rest, sunt flexibilă. Sunt „control freak”, nu îmi place să pierd controlul. Când sunt hotărâtă și vreau ceva, fac să se întâmple”, a povestit Ana Bodea la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net