Diferența de vârstă dintre Ana Bodea și Valentin Butnaru! Prezentatorul este mult mai în vârstă față de actrița din „Lia”

Ultima actualizare:

Ana Bodea este una dintre cele mai îndrăgite tinere actrițe din peisajul showbiz-ului românesc. Tânăra a cucerit inimile telespectatorilor dând viață personajului Lia din serialul cu același nume. Însă puțini știu ce diferență de vârstă este între ea și Valentin Butnaru.

Diferența de vârstă dintre Ana Bodea și Valentin Butnaru! 

De la viața profesională la cea personală, Ana Bodea se bucură de o carieră remarcabilă și o viață împlinită. Fata reușește să aducă bucurie și să captiveze publicul prin farmecul său deoseobit de care a fost cucerit și un celebru prezentator de la noi din țară.

Tânăra s-a făcut rapid remarcată în lumea filmului și televiziunii, dar s-a remarcat și în ochii îndrăgitului prezentator de la Observator, Antena 1, Valentin Butnaru. Cele două vedete de la Antena 1 formează un cuplu de câteva luni și se pare că sunt foarte fericite împreună. Cu toate acestea, puțini știu ce diferență de vârstă este în ei! Ei bine, Valentin are 38 de ani, în timp ce iubita lui e mai tinerică cu 15 ani, având așadar, doar 23 de ani!

Se pare că vârsta nu a fost un impediment în calea iubirii lor și nici alte aspecte, precum viața profesională și sacrificiile în numele artei. Întrebată de Capatos cum acceptă iubitul ei scenele fierbinți pe care ea este nevoită să le joace în serial, Ana Bodea a mărturisit că nu au existat tensiuni între ei pe acest subiect.

„Oricum face și el parte din lumea asta și chiar. Ei se cunosc (n.r. Valentin Butnaru și Ștefan Floroaica) sunt și prieteni. Noi ne uităm împreună la serial. Oricum secvențele de dragoste din serial sunt ok, nu e nimic ieșit din comun. Plus că el a făcut actorie și știe ce înseamnă”, a mai adăugat actrița.

Actrița a mărturisit și despre ce însemnă să fii într-o relație cu o altă persoană publică și chiar a glumit pe tema aceasta. „El fiind aproape zilnic la TV, îl recunosc foarte mulți oameni și pe el. Cât am avut noi pauză cu serialul, timp de o lună, nu mă mai recunoștea nimeni, eu eram foarte liniștită. M-am bucurat de asta”, și-a amintit actrița din Lia - Soția soțului meu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net