Ana Morodan, mai sexy ca niciodată în costum de baie! Cum s-a fotografiat vedeta

Ultima actualizare:

Ana Morodan (38 de ani) surprinde din nou! “Contesa digitală” s-a fotografiat într-un costum de baie dintr-o singură piesă și le-a arătat tuturor cât de bine se simte în pielea sa.

După problemele pe care le-a avut cu legea anul acesta, în luna martie, din cauză că a fost prinsă de către polițiștii de la Brigada Rutieră conducând cu permisul de conducere suspendat și sub influența alcoolul și a substanțelor interzise, Ana Morodan a revenit intens la viața activă pe care o avea și înainte de incidentul cu organele de lege.

Așa că diva noastră sexy s-a lăsat surprinsă și fotografiată de blițurile aparatului foto în timp ce era cu patrupedul său la piscină îmbrăcată într-un costum de baie. De asemenea, pentru că Ana știe că ținuta este completată perfect de câteva accesorii, aceasta nu a ezitat să își ia și un evantai care să îi facă răcoare dar și niște mărgele senzaționale la gât.

„Câteodată în viață singurul lucru pe care trebuie să-l schimbi e doar un accesoriu”, le-a spus Ana Morodan fanilor.

Complimente peste complimente

În urma imaginilor postate de brunetă pe contul său de socializare fanii i-au apreciat postarea cu like-uri și cu diferite comentarii:

„Ești superbă! Te iubesc mult!”, „Frumusețe sexy, minunăție de prințesă!”, „Superbă”.

Click! spune

Ne amintim că, în luna martie, Ana Morodan, „contesa digitală”, a fost reținută de poliție, după ce a provocat un accident. Influencerița a refuzat inițial testarea, dar a fost descoperită conducând sub influența alcoolului și a drogurilor, la al doilea filtru, în aceeași seară.

Ana Morodan are dosar penal pentru trei infracțiuni: conducerea mașinii cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net